namen voor papegaaien

Wanneer een nieuw familielid in het huis verschijnt, doet iedereen dat nietblijkt te komen met een mooie en ingewikkelde naam. Wat is de naam van de papegaai? Ik wil een zeer zintuiglijke en lichte bijnaam ophalen, omdat ze met zijn huisdier zijn hele leven zal zijn. Namen voor papegaaien zijn erg moeilijk om te kiezen, omdat er meerdere punten in acht moeten worden genomen bij het selecteren.

Als u referentieboeken heeft gevonden met bijnamen voor dierenen hebben al een aantal interessante opties opgehaald, denk eerst: zal uw huisdier zijn naam kunnen uitspreken? Dit geldt voor het praten van papegaaien, het is immers vaak te selecteren voor het trainen van vogels. Mooie namen voor papegaaien zouden ook voor hun eigenaars beschikbaar moeten zijn.

Deskundigen adviseren bij het kiezen van een naam voor papegaaien om bepaalde regels te volgen:

 • kies namen met het sissen van "ch" en "k" geluiden, het zijn deze geluiden die het gemakkelijkst zijn om tegen je huisdier te zeggen;
 • Papegaaien graag zeggen "grommen" geluiden, want je kunt denken aan de naam van het geluid "p" is waarschijnlijk een huisdier heel snel verliefd worden op uw naam;
 • Papegaaien geven de woorden op een zanglied, zodat de aanwezigheid van klinkers in de naam verplicht is;
 • problemen zullen ontstaan ​​met dergelijke geluiden als "c", "h", "c", maar echt moeilijk vogel te zeggen "th" klinkt, "l", "n".

Namen voor papegaaien

Als u uw huisdier ophaaltexotische of romantische naam, moet je wat denken. Namen voor papegaaien zijn niet alleen een manier om je liefde voor het huisdier te benadrukken, deze naam zal de vogel zijn hele leven begeleiden. Bijvoorbeeld, een belachelijke vurige naam zal altijd mensen omhoog opvrolijken, de vogel reageert erop. Een complexe en ingewikkelde naam kan een bepaald afdruk op het karakter van de vogel leggen: hoe moeilijker de naam, des te bizarre uw kind mag zijn.

Zorg ervoor dat u de gelijkenis van de naam van de vogel met de naam van een van de familieleden vermijdt. Dit wordt alleen verward met de papegaai.

Naam van de papegaai van de jongen

Als u niet van plan bent om de vogel de toespraak te leren, de naamje kan absoluut iedereen opzoeken. Het is iets moeilijker om een ​​naam te vinden voor een pratende papegaai. Het principe van selectie is hierboven beschreven, maar hier zijn een paar varianten van de naam voor de papegaai-jongen:

 • Arik, Tisha, Arkasha, Yasha, Arkhip, Tory, Archie;
 • Borya, Golden Eagle, Fedya, Chucha;
 • Zheka, Zhora;
 • Kesha, Kirill, Prosh, Rubik;
 • Chizhik, Shurik.

Namen voor golvende papegaaien-meiden

Bij het kiezen van een naam voor uw huisdier, onthoud dat uzal het dagelijks uitspreken. Zeer goed voor de naam van een combinatie van twee identieke lettergrepen: Coco, Chichi, Rara. U kunt de naam van het gedrag of de externe kleur van de vogel benadrukken. De naam van het papegaaimeisje kan universeel of gewoon worden gekozen, en je kan een beetje fantasie maken. Hier zijn een paar opties:

 • Basia, Vesta, Viola, Gressy, Julia, Desi, Jeanne, Zora, Zara;
 • Irma, Zura, Coca, Zita, Lana, Linda, Laura, Mary;
 • Terra, Sarah, Uma, Flora, Tsatsa, Tsypa, Jashma, Era, Elba.

Houd er rekening mee dat het kiezen van een zuiver vrouwelijk ofDe naam van een man kan zijn als je volledig vertrouwd bent op het gebied van je huisdier. Als u geen risico's wilt nemen, of gewoon niet de juiste vind, probeer dan de naam onder de universele namen voor papegaaien op te halen:

  mooie namen voor papegaaien

 • Hera, Desha, Christie, Fanya, Fasya, Tosha, Mickey, Leka, Zheka, Fenya, Tyusha.

Als u heeft besloten over de keuze van de naam, probeer danspreek het vlot uit. Zorg ervoor dat u in een rustige en liefdevolle stem spreekt, dit zal het proces van wennen aan de naam van de vogel vergemakkelijken. Bovendien zal uw huisdier begrijpen dat deze reeks geluiden geen gevaar voor hem meebrengt.

Na verloop van tijd zal de vogel de naam leren en zal het voortdurend zijnhet uitspreken Vergeet niet om doorlopend naar het huisdier te verwijzen, om verschillende zinnen met hem uit te spreken. Zo leert de vogel geleidelijk de eenvoudigste woorden die u met zijn naam hebt uitgesproken, uit te spreken.