huisontwerp 0

Velen van ons droomen van een prachtig landschaphuis, een perfect groen grasperk voor zijn veranda en een nette omheining, die al deze pracht van ongewenste inbreuken opbergen. Natuurlijk, om zo'n foto voor je ogen te hebben, is de helft van de strijd. Maar moet het ontwerp nog duidelijker vertegenwoordigen, om een ​​gezellig huis te creëren, niet alleen binnen, maar ook buiten.

We plannen een ontwerp van een landhuis buiten

Aanpak bij het plannen van het externe ontwerp van het huis moet grondig zijn. In het stadium van het ontwerpen van het toekomstige huis of bij het kiezen van standaardprojecten, moet u enkele fundamentele vragen oplossen:

  1. In welke stijl zou u de gevel van uw huis willen vervullen.
  2. Welke bouw- en decoratiematerialen ben jij van plan te gebruiken?
  3. Wilt u dat het huis volledig overeenkomt met de bestaande gebouwen op de straat, of zal het uitkomen tegen de algemene achtergrond en hoe helder in dit geval zou het vanuit architecturaal oogpunt moeten zijn.
  4. Wat zal het kleurenpalet en de eigenschappen van de buiteninrichting zijn?
  5. Welke andere voorwerpen zullen het huis omringen (garage, boerderijen, enz.) En hoe belangrijk het is dat alles samen een gemeenschappelijk ensemble vormt.

De designopties van het huis buiten zijn ongetwijfeld ondenkbaar, met name gezien het enorme assortiment afwerkmaterialen en stylistische richtingen die met hun hulp kunnen worden geïmplementeerd.

Afwerking materialen en het ontwerp van de muren van het huis buiten

Als u de indeling van facades van particuliere huizen overweegt, kunt u onmiddellijk 2 hoofdwegen identificeren - afwerking met natuurlijke en kunstmatige materialen.

Het ontwerp van het huis buiten, afgewerkt met hout isaltijd esthetisch aangenaam, mooi, warm en betrouwbaar. Natuurlijk, onder voorbehoud van de selectie van geschikt hout en de juiste zorg voor het. De boom heeft goede thermische isolatie eigenschappen, draagt ​​bij aan het creëren van een aangenaam microklimaat in het huis doordat de muren van het huis "ademen". Bovendien is de houten gevel altijd erg mooi en gezellig, dicht bij de natuur.

Wat betreft stijlaanwijzingen, met hun boomkan heel erg zijn - van een eenvoudig dorpshuis naar een modern huis in de stijl van hightech. Alpine chalet, Franse Provence, Engelse land, Russische loghut - al deze ontwerpen zijn belichaamd met houten versiering van de huizen aan de buitenkant.

thuis ontwerp buiten 1

huis ontwerp buiten 2

huis ontwerp buiten 3

Een ander natuurlijk materiaal voor decoratie - steen,natuurlijk en kunstmatig. Deze afwerking is ongetwijfeld de meest duurzame en betrouwbare. Wilde steen of zijn kunstmatige analoog kijkt altijd duur en presentabel, en spreekt over de goede welvaart en de uitstekende smaak van de eigenaar.

In dit geval kunt u het ook volledig invullenbuitenmuren, en steen- en andere afwerkingsmateriaal combineren. Al met al zal het eindresultaat geweldig zijn. Stijlen die steenafwerkingen accepteren - land, chalet, gotiek en vele anderen.

huis ontwerp buiten 4

huis ontwerp buiten 5

huis ontwerp buiten 6

Niet minder aantrekkelijk zijn de ontwerpen van huizen afgewerktbuiten met een baksteen. In het algemeen zijn klinkerstenen recentelijk gewild geworden, aangezien dit materiaal milieuvriendelijk, duurzaam, duurzaam is, waardoor de buitenwanden van het huis beschermd kunnen worden tegen weersomstandigheden.

Het ontwerp van een dergelijk huis kan in strikte uitvoering worden uitgevoerdEngelse stijl of florid klassiek. Echter, zelfs meer moderne stedelijke stijlen accepteren tegelijkertijd bakstenen als een exterieurdecoratie van huizen.

huis ontwerp buiten 7

huis ontwerp buiten 8

huis ontwerp buiten 9

Van de minder dure manieren om huizen af ​​te maken, kun jebel het gips. Bijvoorbeeld, het ontwerp van een eenverdiepingshuis, ingericht met decoratief gips aan de buitenkant, kan zeer prettig uitzien, terwijl u niet veel geld doorbrengt en bijna elke stijltendens kan implementeren, of het nu een klassieke of moderne hightechstijl is.

thuis ontwerp buiten 10

huis ontwerp buiten 11

thuis ontwerp buiten 12