Voor degenen die nog niet gekozen hebben, ongeacht welk patroonvul het op de schouder of ander deel van het lichaam, en voor de nieuwsgierige zullen we in dit artikel vertellen over de tattoos die hun eigenaars geluk en rijkdom zouden moeten brengen.

Vanaf de vroegere tijd zijn mensen op verschillende plaatsen van de aarde getrokkenzijn lichamelijke tekeningen en tekens, die verschillende acties symboliseerden. Bijvoorbeeld, sommige afbeeldingen moeten de slechte geesten wegrijden, anderen - geluk trekken, anderen - symboliseren vruchtbaarheid en winst. Maar de moderne man, net als duizenden jaren geleden, gelooft in de kracht van een aantal inheemse tekeningen, die nu tatoeages genoemd worden.

Tatoeages in de vorm van dieren

LEO. Er is geen twijfel dat de koning van dieren, die door de tattoo meester op je lichaam wordt afgebeeld, niet alleen geluk zou brengen, maar ook de kracht van de geest en het zelfvertrouwen versterken.

tattoo leeuw

FOX. Een sluw roodharig dier brengt succes en welvaart. Velen zeggen dat de vos ondernemers en mensen in leidersposities helpt.

vos tattoos

CAT. Volgens de overtuigingen van zeelieden brengt de kat veel succes ensucces in het bedrijfsleven, dus aan boord hebben ze altijd een tijdelijke vriend met zich meegenomen. En wie kan er niet overal met hen mee om een ​​levende kat te nemen, kan zichzelf met haar beeld op het lichaam stoppen en niet met geluk delen.

kat tattoo

Dolfijn. Een tattoo in de vorm van dit glorieuze dier symboliseert niet alleen geluk, maar ook vrijheid, maar ook bescherming.

tattoo dolfijn

GOUDEN VISSEN. De beroemdste uitvoerder van verlangens zal zeker helpen in het bedrijfsleven en succes brengen.

goudvis tattoo

MARINE CONEK. Het beeld van dit mariene schepsel brengt niet alleen succes aan zijn eigenaar, maar ook geluk om obstakels te overwinnen in elk bedrijf.

tattoo seahorse

Het rendier. Dit nobele dier in de oudheid was zeer beward door verschillende nationaliteiten, mensen geloofden dat haar beeld geld en geluk brengt.

tattoo herten

OLIFANT. Dit majestueuze dier dat op het lichaam wordt afgebeeld, zou geluk, genegenheid, geduld, welvaart en geluk moeten brengen.

tattoo olifant

SPIDERMAN. Ondanks het feit dat velen van ons bang zijn voor dezewezens en nogmaals de voorkeur geven om hen niet te zien, wordt een tatoeage in de vorm van een spin beschouwd als een amulet van ziekten en gevaren, en trekt ook geluk en geluk.

spin tattoo

Hagedis. Een sterke en koudbloedige hagedis brengt kracht, geluk en welvaart in het bedrijfsleven.

tattoo hagedis

FROG. Het kikkerbeeld is het meest populair vandaag. Er wordt aangenomen dat de groene springen rijkdom en geluk brengt in alle pogingen.

tattoo kikker

SLAK. Ondanks het feit dat het een glad en langzaam iscreatie, hij heeft een beschermende schaal, waarin je je kunt verstoppen van de problemen. Daarom symboliseert de slak de charme, bescherming, doorzettingsvermogen en daarmee geluk.

slak tattoo

Tattoo in de vorm van insecten

GOD COW. Dit is een all-time favorite insect "werkt" als een wacht tegen slecht oog en beschadiging, trekt geluk en welvaart.

lieveheersbeestje tattoo

BEE. Hard werkbij is zeker om succes te brengen en te helpen in het omgaan met moeilijke situaties in het leven, het beeld van dit insect ook gesproken over het harde werk, positieve en zonneschijn.

bij tattoo

Scarab kever. Zelfs uit oude overtuigingen werd aangenomen dat deze kever symboliseert geluk en geluk.

Scarabeker tatoeage

DRAGONFLY. Ze zeggen dat het beeld van een libel op het lichaam helpt om het leven beter te maken, voorspoed en voorspoed te trekken.

dragonfly tattoo

Tatoeages in de vorm van vogels of hun veren

Slikken. Het beeld van deze vogel is een populaire talisman, de sluk brengt geluk en symboliseert de jeugdigheid van de geest, hoop en liefde.

tattoo slikken

PHOENIX. Wat er ook gebeurt, zal de phoenixvogel altijd uit de as herboren worden, dus het beeld is een symbool van wilskracht, wedergeboorte, onsterfelijkheid en welvaart.

Phoenix Tattoo

Colibri. Een kleine geharde vogel is erg mooi, daarom brengt het als een talisman kracht, energie, verbeterde financiële status en symboliseert ijver.

kolibrie tattoo

DE VOER VAN DE POULTRIE. Veren droegen altijd op hun kleren en in hun haarIndianen. Er wordt aangenomen dat deze tekens brengen rijkdom en geluk, maar dit geldt niet voor de veren van de pauw, als ze kunnen "beloning" het omgekeerde effect en om weg te goed geluk te draaien.

vogelveer tattoos

Tatoeages in de vorm van planten

ACORN. Deze "sterke nutlet" symboliseert kracht, gezondheid, geluk en mannelijkheid.

tattoo eikel

Klaver. Het moet drie of vier bloemblaadjes, en we weten allemaal uit de kindertijd dat deze plant is om geluk en succes te brengen.

tattoo klaver

LOTUS. De lotusbloem symboliseert de succesvolle overwinnen van obstakels en het bereiken van doelen, en het ziet er ook heel mooi uit op het lichaam, met name de vrouwelijke.

lotus tattoo

Orchidee. Het is een bloem van individualiteit, waardoor luxe en rijkdom aan zijn eigenaren wordt gebracht.

tattoo orchidee

Paardebloem. Een foto op het lichaam in de vorm van een mooie bloem zal positieve, positieve energie, geluk en succes in je leven brengen.

paardebloem tattoo

Tattoo in de vorm van mythische wezens

UNICORN, PEGAS. Als u een beeld van deze zuivere mythische wezens op uw lichaam plaatst, zullen ze u succes, vriendelijkheid, zuiverheid en een beetje magie brengen.

Pegasus tattoo

Zeemeermin. Zeilers en mensen die samenhangen met zeilen vullen zich vaak met zeemeerminnen als een amulet van geluk en succes.

tattoo van een zeemeermin

DRAGON. Dragon in vele culturen - niet alleen een symbool van geluk en rijkdom, maar ook van moed en kracht, en bovendien, deze fantastische schepsel - beschermer tegen kwade geesten.

draak

Tattoos in de vorm van objecten

Horseshoe. Iedereen weet dat een omgekeerde hoefijzer iseen onbetwistbaar symbool van succes en voorspoed, al onze voorouders bleven zo'n voorwerp als een bewaker. Natuurlijk, als u een afbeelding van een hoefijzer op het lichaam plaatst, wordt het ook een symbool van geluk.

hoefijzer tattoos

MUNTSTOFFEN, KOPPEN. Ongetwijfeld, de afbeelding van geld brengt rijkdom en voorspoed aan de eigenaar.

bankbiljet tattoos

ONTWERP VAN INFINITEIT. Als je jezelf een tatoeage in de vorm van zo'n teken hebt, dan ben je gedoemd tot succes en financieel welzijn. Ook beschermt de "omgekeerde acht" de gezondheid van de eigenaar.

oneindige tattoo

Schedel. De schedel werd vanaf de vroegste tijden beschouwd als een amulet en een symbool van welzijn.

tattoo schedel