ovariële cystadenoom

De diagnose van cystadenoom van de eierstok isAls een vrouw heeft eierstokkanker wordt gedetecteerd, dat wil zeggen, het tumorvolume namelijk capsule en epitheliale bekleding, die in tegenstelling tot cysten staat blastomatous (kwaadaardige) groei en proliferatie. De grootste groep goedaardige epitheliale ovariumtumoren weergegeven cystadenoma. Eerder, wordt deze aandoening, de zogenaamde cystoma in de medische praktijk.

Soorten cystadenoom

Afhankelijk van hoe hetepitheliale voering en wat er in de capsule zit, zijn cystadenomen verdeeld in mucineus en sereus. Van alle tumoren die op het epithelium vormen, zijn 70% van de tumoren serieuze ovariële cystadenomen. Op hun beurt worden sereuze tumoren verdeeld in cilioepitheliale en papillaire cyste (papillaire cystadenomen van de eierstok). Serieuze cystadenoom is een gewone cyste, waarvan het membraan een dicht epitheel weefsel is. Meestal is deze tumor rond, één kamer en in 95% van de gevallen is in een van de eierstokken gelegen.

Papillair cystadenoom van sereus is kleinverschillend. Maar er is een verschil: zo'n tumor wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van parietale groei. Wanneer er veel van hen is, verwerven de cyste een heterogeniteit, waardoor de diagnose gecompliceerd wordt, omdat de symptomen vergelijkbaar zijn met de manifestaties van kanker, hydrosalping en teratoma. Want dit type tumor wordt gekenmerkt door de aanwezigheid in het epithelium van de papillen, dus de ziekte heet papillaire cystadenoom van de eierstokken. Met een grote verspreiding van papillen lijken bloemkool. Er is nog een type cystadenoom van het type van de eierstok, die niet alleen wordt gekenmerkt door de overvloed van papillen, maar ook door de vorming van uitgebreide velden om hen heen.

De meest voorkomende vorm is mucineuscystadenoma van de eierstok, die in uitzonderlijke gevallen ongeveer 15 kilogram kan wegen en tot gigantische proporties kan groeien. Bij echoscopisch onderzoek ontdekt de arts een multicellulaire tumor die mucose bevat. Dit geheim is vrij dicht, met sediment en suspensie, dus het is gemakkelijk om mucineuze cystadenomen te herkennen. Dit type ziekte moet worden onderscheiden van sereus cystadenoom, endometriose en tekalyutine cysten.

Behandeling van cystadenoom

Dit soort tumoren duivels houding is nietlijdt, omdat de groei van het onderwijs het werk van in de buurt gelegen orgels verstoort. Dus, de druk van de cyste op de ingewanden veroorzaakt een constante misselijkheid. Onder de symptomen van ovariumcystadenoom zijn ook buikpijn en een constante algemene zwakte. Bovendien kan niemand een vrouw garanderen dat een tumor zich niet op tijd zal ontwikkelen tot een kwaadaardige. Symptoom is vergelijkbaar bij zowel eierstokkanker als darmkanker. Dat is de reden waarom na echografie en bloedonderzoek de biopsie en röntgenbehandeling van cystadenoma van de eierstokken onmiddellijk begint.

Noem precies de reden voor de vorming van zo eeneen tumor is onmogelijk, maar men gelooft dat een belangrijke rol in dit proces wordt toegewezen aan erfelijkheid, verzwakte immuniteit, andere gynaecologische ziekten die gepaard gaan met hormonale

cystadenoma-eierstokbehandeling

schendingen. Maar wat de oorzaken van cysteadenoom van de eierstokken ook zijn, chirurgische ingrepen kunnen niet worden voorkomen. Dergelijke soort tumoren worden alleen behandeld door een operatieve radicale manier. Om in dit geval uit te stellen is het onmogelijk, omdat na verloop van tijd de omvang van chirurgische ingrepen zal toenemen. </ P>

Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd proberen artsen hetom een ​​orgaanbehoudingsoperatie uit te voeren, die een behoorlijk goede kans biedt op een toekomstige zwangerschap. Maar toen de climax kwam en de reproductieve functie van een vrouw niet logisch is, worden de aangetaste eierstokken samen met de baarmoeder verwijderd.