vagina van de maagd

Zoals u weet, met het begin van seksuele activiteitHet voortplantingsstelsel van een vrouw ondergaat enkele veranderingen. Allereerst gaat het om de vagina, die iets verandert. Laten we eens kijken naar dit orgaan van het voortplantingssysteem, en in het bijzonder zullen we de eigenaardigheden van de structuur van de vagina van de maagd bewonderen.</ P> Kenmerken van de structuur van de vagina bij meisjes

Dus, de pasgeborenenbabymeisjes, de lengte van het lichaam is slechts 3 cm. Op dit zelf vagina zeer diep en heeft een in hoofdzaak verticale richting. In het uiterlijk lijkt het op een trechter.

De muren van de vagina sluiten elkaar dicht bij elkaar. Dit alles komt doordat het spierapparaat van het kleine bekken nog steeds zeer zwak is. Ongeveer 1 jaar neemt de lengte van de vagina toe met ongeveer 1 cm.

Er kan slechts 8 jaar in dit lichaam worden gedetecteerdzogenaamde vouwen, die kenmerkend is voor elke vrouwelijke vagina. Het is dankzij haar dat de orgaan verandert tijdens de loop van de arbeid, evenals tijdens seksuele omgang met vrouwen.

De grootste toename van de grootte van de vagina in een maagd begint met ongeveer 10 jaar, en op de leeftijd van 12-13 bereikt het 7-8 cm.

Hoe verandert de vagina bij het begin van de puberteit?

Als we praten over hoe de vagina er uitzietde maagd, dan is er in zijn structuur misschien wel het enige kenmerk - de hymen. Het is dit mucosale septum dat de inwendige genitale organen beschermt tegen de externe en voorkomt dat de patogene micro-organismen doordringen. Bij de eerste geslachtsgemeenschap is er een breuk van deze vorming, die vaak gepaard gaat met een kleine bloeduitslag.

Als we praten over hoe de toegang tot de vagina van een maagd ziet, dan is het in principe kleiner dan vrouwen die seks hebben.

hoe ziet de vagina vagina eruit

In het algemeen is de vagina van een maagd en al ervarenvrouwen zijn niet erg anders. De maat is groter, de lengte neemt dus iets toe, zelfs na de geboorte van het kind. Vanwege het grote aantal klieren bij vrouwen wordt een groter aantal slijmvliesstoffen genoteerd, dat nodig is voor hydraterende werking.</ P>

Zo kan worden geconcludeerd dat de belangrijksteveranderingen in zo'n voortplantingsorgaan als de vagina zich voordoen in de richting van de genitale functie van het vrouwelijke lichaam. Dit wordt gedaan door de grootte ervan te verhogen, in de eerste plaats, en ook dankzij het werk van het hormonale systeem, onder invloed van welke veranderingen in dit orgaan ontstaan.