tatoeages op de schouder

Heel vaak hebben mensen de neiging hun handen te versieren,omdat ze makkelijker te ontsieren zijn, dus dat is waar tatoeages worden gemaakt, vooral op de schouder. Vrouwen die de aandacht willen trekken of hun kracht willen tonen, dit is het meest gevraagd.

Waarom op de schouder?

De schouder heeft een aantal belangrijke voordelen, die een onbelangrijke rol spelen bij de selectie van het tekengebied.

Voordelen van de locatie van de tatoeage op de schouder:

  • eenvoudige uitvoering;
  • Je kunt elke afmeting doen;
  • de mogelijkheid om een ​​3D-afbeelding te maken;
  • Je kunt naar de achterkant of de borst gaan als je van plan bent om een ​​groter formaat te tekenen.
  • het breedste en meest gelijkmatige deel van de huid op de arm, dus de tatoeage is heel netjes en glad;
  • de minste vervorming in de tijd;
  • het is gemakkelijk om voor anderen te verbergen of, omgekeerd, om te demonstreren;
  • lage gevoeligheid.

Dat het leuk was om naar de tatoeages te kijkenvrouwelijke schouder, de keuze van de tekening moet op verantwoorde wijze worden genomen, omdat het moet worden gekozen zodat het geen spijt heeft en geen gebruik maakt van de procedure van uitscheiding.

Meest populaire tatoeages op de schouder voor meisjes

planten

Zeer mooie vrouwelijke tatoeages op de schouderworden verkregen met behulp van bloemen of bloeiende takken. Meestal doen rozen, lelies en orchideeën. Zulke tekeningen zien er goed uit in kleur, dan kun je maximaal realisme bereiken.

hart

Vrijwel alle vrouwen zijn sentimenteel en ineen uitbarsting van liefde of intens lijden, zijn klaar om hun gevoelens aan de hele wereld te communiceren. Het resultaat van dergelijke impulsen zijn tatoeages met verschillende variaties op het gebruik van de hartvorm: met de namen van een geliefde in het midden, stromend van tranen, met vleugels doorboord door pijlen of gebroken pomos.

dieren

Hier wordt de fantasie van een vrouw door niets beperkt. Kies meestal dat levende wezen dat het karakter zal symboliseren. Vaak wordt gevraagd om roofdieren uit de kattenfamilie (vooral de panter), vlinders, lieveheersbeestjes, slangen, dolfijnen en vogels, vooral de uil, de zwaluw, de kolibrie, te laten zien. Ze gebruiken graag het beeld van mythische wezens: draken, eenhoorns of paradijsvogels.

abstractie

Er zijn tatoeages op de schouder die betrekking hebben opgroep unisex, is een abstractie. Meestal in de salon waar tatoeages worden gemaakt, zijn er speciale catalogi met tekeningen die geen duidelijke waarde hebben, waarbij het mogelijk is om te kiezen wat je wilt.

ornament

Zeer populair zijn eenvoudig enzeer ornamenten van verschillende volkeren, gelegen in de band (die de hele hand bedekken), cirkel, ruit of vierkant. Vaak zie je een tatoeage op je schouder met Keltische patronen. Dit zijn complexe interliniëring, vergelijkbaar met spiralen of labyrinten, met een zekere waarde.

Hemellichamen

Getatoeëerd op de schouder kan hemellichamen voorstellen: de zon, planeten, sterren of de maan. Ze kunnen zowel afzonderlijk als in samenstelling met iets anders worden gebruikt.

De persoon

Zelden, maar toch zijn er mensen die iemands gezicht op hun schouder willen leggen, of zelfs een specifiek plot waarin mensen zijn betrokken.

het woord

Het wordt steeds populairder om te vangenhet lichaam van iemands slimme en beroemde uitspraken, of namen die van bijzonder belang zijn voor de persoon die wordt getatoeëerd. Meestal voor inscripties wordt gebruikt mooi cursief, Latijn of hiërogliefen. Belangrijke data kunnen ook worden vastgelegd. Bijvoorbeeld, de geboortedatum van haar kinderen en hun namen worden aangegeven op het lichaam van de moeder.

Zodat u niet kiest als de foto voor uwtatoeages op de schouder, onthoud dat veel niet zo mooi is, dus maak voor de procedure van het aanbrengen van de verf een schets van de toekomstige tatoeage op de huid en kijk hoe deze op je lichaam zal lijken.

vrouwelijke tatoeages op schouder 1

vrouwelijke tatoeage op schouder 2

vrouwelijke tatoeage op schouder 3

vrouwelijke tatoeage op schouder 4

vrouwelijke tatoeage op schouder 5

vrouwelijke tatoeages op schouder 6

vrouwelijke tatoeage op de schouder 7

vrouwelijke tatoeages op schouder 8

vrouwelijke tatoeages op schouder 9