Tattoos van vrouwen

De geschiedenis van het tatoeëren begint met een primitiefsysteem. Verschillende volkeren verschilden zowel de ontwikkeling als de betekenis van deze kunst, maar voor de meerderheid was het een magisch ritueel, waarvan elk symbool zijn heilige betekenis had.

De waarden van vrouwelijke tatoeages verschilden van die van mannen. Voor mannen kan tekenen op het lichaam een ​​bewaker zijn, een teken van zijn militaire verschillen, en zijn sociale behoren karakteriseren. De vrouwelijke tatoeage bevatte meestal informatie over de burgerlijke staat, het aantal kinderen, het uithoudingsvermogen. In boeken over Ancient Rus kan men referenties vinden van tatoeages op het lichaam van een vrouw, die werden beschouwd als de bewaker van de bewaker van het huis.

Vanwege de verspreiding van het christendom, hield de kunst van het tatoeëren op te bestaan ​​voor vele eeuwen en werd pas nieuw leven ingeblazen in de achttiende eeuw.

Tot op heden wint de tatoeage allesgrote populariteit, veranderen in een soort van kunst. Als meer recentelijk, de figuur op het lichaam bijna uitsluitend te zien was bij mannen, maar nu was het mogelijk om mooie vrouwentattoos te bewonderen en te bewonderen.

Als je je lichaam wilt versieren, neem dan nota van een aantal aanbevelingen die je zullen helpen jezelf tegen negatieve gevolgen te beschermen.

Een tatoeage doen is gewoon voor schoonheid, hulde brengenmode, je riskeert het feit dat het je na verloop van tijd gewoon lastig zal vallen. En het wegwerken van tatoeages is erg moeilijk en pijnlijk. In dit geval is het beter om een ​​"tijdelijke tatoeage" toe te passen - een tekening van henna. Vergeet niet dat er geen echte tijdelijke tatoeages zijn. Maar er zijn rouwmeesters die klanten misleiden voor winst. Na verloop van tijd verdwijnt de tatoeage, maar de klodder blijft je lichaam 'verfraaien'.

Tatoeages op de schouder

Maar als je een weloverwogen beslissing hebt genomen om je lichaam met een patroon te versieren, dan kan dat </ Em>een kleine vrouwelijke tattoo.</ Em> Als je een elegante schets hebt gekozen, benadruk je alleen je vrouwelijkheid.

Als je zo'n stap hebt besloten, vergeet dan niet de magische betekenis van tatoeages. Immers, naast het versieren kan je tekening zowel een amulet als een talisman zijn.

Na het vinden van de meester, let op de kwaliteithet uitvoeren van een vrouwelijke tatoeage, een foto van het uitgevoerde werk en schetsen die hij je kan bieden. Een goede meester die tatoeages voor vrouwen maakt, schetsen presteert meestal alleen, gezien de voorkeuren van elke klant.

Haast je niet om te kiezen, je moet dat voelendit is jouw tekening. Wanneer u symbolen of tekens kiest, wees dan niet lui om meer te weten te komen over hun ware betekenis. Vooral het betreft de nu populaire kleine vrouwelijke tatoeages in de vorm van hiërogliefen, runen, oude symbolen van verschillende volkeren. Bijvoorbeeld, absoluut tegenovergesteld in betekenis, hiërogliefen kunnen alleen verschillen in de helling van de lijn, waar de meester geen rekening mee kan houden bij het uitvoeren van werk. Tatoeage kan niet alleen uw persoonlijke kwaliteiten personaliseren - tekenen op het lichaam kan u kracht geven of zelfs uw karaktereigenschappen veranderen.

Locatie van vrouwelijke tatoeages

Vrouwelijke tatoeages op de buik hebben hun eigen kenmerken. Als u van plan bent om kinderen te krijgen, moet u bij het maken van een tatoeage op uw buik ervan uitgaan dat tijdens de zwangerschap de huid zal rekken en misschien moet u hard werken om het oorspronkelijke uiterlijk te herstellen.

Tatoeages op het lichaam van een vrouw

</ P>

verschillen vrouwelijke tatoeages op de schouder van mannen, zijn voornamelijk in stilistiek. Vertegenwoordigers van de zwakkere seks kiezen vaker voor zachtere tekeningen, hoewel hier alles afhangt van persoonlijke wensen.

Vrouwelijke tatoeages op de scapula het populairst in de vorm van onderwerpsfoto's, foto's, bloemenornamenten. Met deze tekeningen benadrukken dames hun individualiteit.

Ondanks het feit dat vrouwen tatoeages en hunhet belang is sinds de oudheid aanzienlijk veranderd, de kracht van hun impact is niet veranderd. Zelfs een figuur die geen magische eigenschappen bezit, zal de eigenaar vertrouwen geven in zichzelf, zijn houding ten opzichte van de wereld beïnvloeden. Als je besloten hebt om een ​​tatoeage te maken, benader deze vraag dan serieus, het is niet nodig om te doen door vluchtig verlangen. Vertrouw alleen op een ervaren meester, misschien zijn zijn diensten duurder, maar bespaar niet op kwaliteit. Bestudeer de schetsen van vrouwelijke tatoeages totdat u uw tekening vindt, want de keuze die u maakt, zal u uw hele leven versieren en beschermen.