Namen voor tweelingen

Ongemakkelijk voor sommige koppels die de naam van het kind kiezenwordt nog moeilijker als de tweeling in het licht verschijnt. Immers, alle ouders willen dat hun kinderen mooie namen hebben, waarmee alle familieleden blij zijn, maar toch is de keuze altijd voor de vader en de moeder.</ P>

Namen voor jongens en meiden tweelingen

Meestal hebben ouders de voorkeur om te bellenkinderen met verschillende geslachten met consonantnamen. Volledige namen, natuurlijk, variëren. Maar, verkort, of diminutief, strelen, ze klinken als Tanya en Vanya, Lyonya en Lilya, Dasha en Sasha. Sommigen noemen hun pasgeboren tweeling Adam en Eva, hoewel de kerk het niet altijd goedkeurt.

Het gebeurt dat ouders dezelfde namen geven voortweeling - Valentijn en Valentijn, Alexander en Alexandra, Eugene en Eugenia, Valery en Valeria. Er wordt aangenomen dat kinderen met zulke namen zeer vast verbonden zijn aan elkaar, hoewel hetzelfde over andere tweelingen kan worden gezegd, omdat ze samen vanuit de opvatting samenkomen.

Namen voor tweeling meisjes

Statistieken tonen aan dat ouders gelovenHet is dringend om de meisjescononant te noemen of, in ieder geval, een brief: Anastasia en Alina zijn een heel algemeen koppel, evenals Marina Angelina. Een andere interessante versie van Eva en Zoya - namen die bestaan ​​uit drie letters en betekenen "leven", maar alleen in verschillende talen.

Mannen's namen voor tweelingen

In de afgelopen jaren is er een tendens geweest om te verwijzen naar kinderen als oude slavische namen, of die die kinderen in de vorige eeuw hebben gezegd. Yaroslav en Svyatoslav,

Mooie namen voor tweeling

Mstislav en Wenceslas, of Vanya en Vasya, Makar en Nazaret. Het is wenselijk om de namen van de consonanten te kiezen die iets gemeen hebben met elkaar.</ P>

Het kiezen van de juiste namen voor tweelingen, moet ukijken, dat ze overeenkomen met een patronymische en een achternaam. Het is belachelijk om nieuwe naamgenoten van vreemde herkomst te achtervolgen, die met onze namen dwaas kunnen klinken, en het kind zal hierdoor deze peer belachelijk moeten doorstaan.

Als u echt mooie namen wilt kiezen voortweelingen, zoals Nicolett en Sabrina, of Augustine en Adrian, dan moeten ze een niet-Russische achternaam en patronymic ontmoeten. Alleen in zo'n tandem is een ongebruikelijke naam relevant in ons land.