Zoon van Devida Bekhema

De familie Beckham wordt beschouwd als de meest voorbeeldige engelukkig onder vele anderen. Victoria en David aanbidden geen zielen in hun kinderen - drie zonen en een prinsesdogter. De zonen van David Beckham worden elke dag ouder, en hun namen zijn over de hele wereld bekend.

Hoeveel zonen hebben David Beckham?

De oudste zoon is Brooklyn Joseph Beckham. Hij is nu 16 jaar oud en werd een echte knappe, dus vormde hij zijn eigen publiek van bewonderaars. De naam van de tweede zoon is Romeo James Beckham, die 13 jaar oud werd. De derde zoon in de familie was Cruz David Beckham. De jongen is nu 10 jaar oud. In 2011 kreeg de familie Beckham eindelijk een langverwachte dochter, genaamd Harper Seven Beckham.

Victoria en David brengen hun kinderen zelfstandig open geef ze genoeg van hun tijd. De kinderen van David Beckham groeien met sprongen. Hier benadert de oudste zoon de status van zijn vader, die recentelijk de titel "De Sexiest Man van het Jaar" heeft ontvangen. Brooklyn op 16-jarige leeftijd werd al een echte ster. Hij wordt vaak uitgenodigd voor sociale evenementen, evenals hij begon te verschijnen voor de covers van populaire glanzende publicaties. Zo werd het bekend dat de oudste zoon van David Beckham de cover van de glanzende Miss Vogue had versierd.

Blijkbaar denkt de man serieus aanmodel carrière. In een van zijn recente interviews zei Brooklyn dat, ondanks de liefde van voetbal, hij meer geïnteresseerd is in de wereld van bioscoop en mode. Het is bekend dat de man al zijn eerste contract heeft ondertekend met het jeugdmerk Reserved.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Brooklyn Beckham kondigde de release van zijn eerste boek-album met foto's
  • Viktoriya Bekhem Devida Bekhema feliciteert aanraken Happy Father's Day

Enkele maanden geleden de hele familiesamen de hele dag in een beroemd pretpark. Victoria en David Beckham met de kinderen gingen naar Disneyland, waar ze veel plezier hadden, rollen op een achtbaan en vele andere attracties. Een drukke dag is afgelopen met een heerlijke lunch in een van de lokale restaurants.

Beckhams met kinderen op het rode loper

David Beckham met zijn zonen

De familie Beckham op een sociaal evenement

Brooklyn Beckham

Romeo Beckham

Cruz Beckham

Brooklyn Beckham op de cover van het RollaCoaster magazine

David Beckham met zijn zoon Brooklyn

Harper Beckham