David Beckham en zijn dochter

David Beckham is niet alleen populair eneen getalenteerde speler, maar ook een zorgzame vader. Hij is een van de weinige beroemdheden die zijn vrije tijd omringd door zijn vrouw en kinderen doorbrengt. Victoria en David Beckham zijn bijna altijd met kinderen. Echter, in zijn kleine 4-jarige dochter Harper houden publieke figuren gewoon niet van de ziel. Haar echtgenoten zijn erg in de watten gelegd, en Victoria geeft er om dat haar dochter altijd in de nieuwste mode-pieper gekleed was. David entertaint haar ook elke minuut en verwent alle grillen van de baby. Het is bekend dat Victoria Beckham haar toestaat haar nagels te schilderen. Onlangs werden mijn moeder en dochter opgemerkt met dezelfde nagels geverfd.

Gelukkige Beckham-gezinnen

Het is vermeldenswaard dat de Beckham-familie altijd is geweestvoorbeeldig. Publieke mensen brachten drie zonen groot, maar voor het volle geluk misten ze de schoonheid van de dochter. De kinderen van David Beckham en zijn vrouw Victoria keken ook uit naar het uiterlijk van hun zus en in 2011 gebeurde dit prachtige evenement. De dochter van David Beckham is ontstaan. De baby sloeg iedereen met haar marionettengezicht en vooral de ziel in haar houdt niet van paus David. Paparazzi maakte meer dan eens waanzinnig liefdevolle en zachte foto's van de wandelingen van de beroemde vader met de prinsesdochter.

Een man met speciale angstgevoelens heeft betrekking op zijn dochter enzorgen voor zijn uiterlijk. Kort geleden zei Beckham dat er onlangs in hun familie een geschil ontstond over het kapsel van de baby. Victoria wil Harper kapot maken, maar David is hier categorisch tegen en blijft koppig op het zijne. Welnu, een dergelijke deelname aan de opvoeding van de dochter is zeer lovenswaardig. Een voetballer met een dochter loopt vaak in parken.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Maar onlangs in 2015, David Beckham met zijn dochterHij bezocht Disneyland en reed ermee op een breed scala aan rotondes. Vaderlijke aandacht voor het meisje is erg belangrijk, waar Harper niet zeker over kan klagen.

David Beckham fotografeert een mooie dochter

David Beckham voedt zijn dochter

David Beckham met zijn dochter op het strand

David Beckham in zijn armen met Harper op het vliegveld

David Beckham met Harper over winkelen

David Beckham leert dochter om op een scooter te rijden

Harper in de armen van David Beckham

De volwassen dochter van David Beckham

David Beckham en Harper Beckham op de Fashion Week in New York