kinderen jennifer lopez

Vaak worden kinderen van beroemdheden een onderwerp voordiscussies door journalisten en de gele pers. De paparazzi zijn klaar om miljoenen weg te geven om minstens een paar foto's te maken, en de redactie van populaire tijdschriften is ongelooflijk gul, zelfs voor een paar lijnen. Echter, niet alle sterren zetten hun kinderen aan het beeld. Een van hen is de beroemde Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez, die haar tweeling bijna zes jaar kon verbergen.

In 2008, een schijnbaar gelukkig sterrenhemelParen Jennifer Lo en Mark Anthony werden de langverwachte tegengestelde tweeling Max en Emma geboren. Op dat moment zaten veel zangeres op de zangeres zonder kinderen. Sommigen bleven zich afvragen of er kinderen uit Jennifer Lopez zijn. Immers, de overweldigende ster kon alleen op zevenendertig aan kinderen bevallen. Bovendien heeft Lopez sexy en gepassioneerd, waardoor het moeilijk was om te geloven in een lange relatie van de ster met mannen in het algemeen, en zelfs over het huwelijk en de familie-spraak en ging niet.

Helaas, Dzhennifer Lopes en Marc Anthony's familie duurde slechts zes jaar, waarna het echtpaar aangekondigde scheiding. Echter, de zanger niet ontnemen de vader van de rechten van hun kinderen zijn tweeling te zien.

Jennifer Lopez met kinderen

De kinderen van Jennifer Lopez werden erg hard aan de ster gegeven. Om tweeling te dragen en te bevallen is al een heldhaftige daad. En moet nog steeds stijgen en groeien. Bovendien, Max en Emma letterlijk vanaf de geboorte van zichzelf te verklaren als echte tomboy en rusteloosheid. Desalniettemin, zoals Jay Lo zelf zegt, zijn alle tranen en zenuwen die ze in de eerste jaren brachten na het bevallen van hun geboorte afbetaald met een onbeperkt aantal liefde en genegenheid die zij van haar geliefde kinderen kreeg. Jennifer Lopez besteedt veel tijd met de kinderen, ondanks de zware werklast van het filmen.

zie ook
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen
  • Franse vakantie Dzhennifer Lopes en Aleksa Rodrigesa

Veel tweelingen begeleiden hun moeder op tour, hoewel deze informatie vaak verborgen is van de paparazzi.

kinderen jennifer lopez1

kinderen jennifer lopez2

kinderen jennifer lopez3

kinderen jennifer lopez4

kinderen jennifer lopez5

kinderen van jennifer lopez6

kinderen jennifer lopez7

kinderen jennifer lopez8

kinderen jennifer lopez9