pyjama eenhoorn

Al vanaf de kindertijd wilde ieder van ons dat tenminstevoor een moment vindt hij zichzelf in een sprookje, in een fantastische wereld, waar al onze dromen tot leven komen, het onwerkelijke werkelijkheid wordt. En laat de sceptici zeggen dat het onmogelijk is, dat het dwaas is om je tijd te verspillen aan iets dat nooit werkelijkheid zal worden. Degenen die nog steeds geloven dat zelfs de meest gewone dag kan worden omgezet in magie, zij weten: dit vereist zo weinig. Het sprookje bestaat uit kleine dingen en een van de onderdelen kan gewone kleding worden. Vooral als het een pyjama is met een afbeelding van een schattige eenhoorn, het wezen dat zelfs de meest geheime verlangens kan vervullen.

Pyjama-jumpsuit voor dames "Unicorn" of kigurumi

In het begin ongelooflijk mooie kleding om mee te slapenhet beeld van je favoriete stripfiguren is gemaakt voor de kinderen. Nog niet zo lang geleden zag de wereld kigurumi, een pak van ware grootte dat kan dienen als pyjama en als huiskledij. Het meest interessante is dat in Japan in dergelijke kleding velen niet aarzelen om op straat te verschijnen. Bovendien zijn er feesten georganiseerd, waarvan de dresscode een grappige pyjama is.

Het belangrijkste in dit geheel is dat erinniet alleen warm, gezellig, maar je voelt je ook aantrekkelijk. Dus, op het meest onverwachte moment dat iemand je bezoekt, hoef je niet rond te rennen in het appartement op zoek naar een geschikte vergadering voor vrienden van kleding. Op zul je 's werelds liefste pyjama-kostuum in de vorm van een eenhoorn zijn, waarvan de schoonheid niet anders dan een glimlach kan veroorzaken, zelfs van de norse man zelf.

Kleine nuances

Voor vandaag, wat alleen jij niet zult ontmoetenpyjama-eenhoorns: en met een uitpuilende buik, en met grote oren, en een enorme zachte hoorn op de motorkap. Dit alles voegt natuurlijk een speciale charme toe aan kleding, maar zie je, slapen daarin zal niet erg handig zijn. Door de voorkeur aan dit kostuum te geven, is het belangrijk om te onthouden dat je er nauwelijks in slaapt, maar omdat de pyjama "Eenhoorn" met alle omvangrijke details beter als huiskledij kan worden gedragen.

Als je echt van de gebruikelijke pyjama's houdt, bestaande uit broeken en truien, die zijn versierd met kleine afbeeldingen van een sprookjes paard, dan weerhoudt dit je er niet van om in slaap te vallen.

Het is belangrijk om de juiste materiaalkeuze te onthouden, uitdie kleding maakte om te slapen. Allereerst moet het een natuurlijk weefsel zijn waardoor de huid niet gaat kriebelen en het lichaam kan ademen. Als de compositie synthetisch is, mag de inhoud ervan niet groter zijn dan 15%.

pyjama eenhoorn1

pyjama eenhoorn2

pyjama eenhoorn3

pyjama eenhoorn4

pyjama eenhoorn5

pyjama eenhoorn6

pyjama eenhoorn7

pyjama eenhoorn8

pyjama eenhoorn9