Soorten stoffen voor kleding

Het kopen van een kant-en-klare of het materiaal voor het op maat maken,We houden altijd rekening met de kwaliteit van de stof, omdat dit afhankelijk is van de operationele periode. Het is noodzakelijk om de soorten stoffen voor kleding te begrijpen, althans op het niveau van de consument, zodat uw keuze altijd succesvol is en dat u lang zou dienen.

Soorten kleding stoffen

De samenstelling van het weefsel wordt bepaald door de vezels, en ze zijn verdeeld in twee soorten: natuurlijk en chemisch. Op hun beurt zijn natuurlijke aandelen verdeeld in:

  • Groente-afkomst (vlas, katoen, jute en hennep);
  • Dierlijke oorsprong (zijde en wol);
  • Minerale oorsprong (asbest, awn).

Chemische vezels zijn verdeeld in:

  • Kunstmatige oorsprong (viscose, lurex, acetaat, modaal);
  • synthetische oorsprong (kapron, nylon, perlon, bologna, spandex, nitron, polyethyleen, polypropyleen).

Lijst van weefsel, die gebaseerd zijn omvatten chemische vezel kan worden verlengd, omdat de moderne industrie niet stilstaat. We beschouwen ook de belangrijkste soorten kledingstoffen.

De voordelen van natuurlijke stoffen zijn niet vermeldHet is nodig, maar zijn die soorten die verband houden met chemische die slecht zijn, zoals sommigen denken? Bijvoorbeeld voor sportoefening is een pak nodig dat de huid in staat stelt om te ademen en zal de beweging niet beperken. Soortgelijke eigenschappen zijn voorzien van een groot aantal "synthetics". Daarom zijn polyester en synthetische vezels de belangrijkste ingrediënten in de productie van stoffen voor sportkleding vandaag. Om uw kledingkast op te halen, proberen we ons goed te denken over hoe deze of andere kleuren elkaar zullen harmoniseren.

Soorten stoffen voor kleding 1

Maar niet minder belangrijk is de combinatie van weefsels inkleren! Textuur - dat is waard om aandacht te besteden aan. En hoewel modeontwerpers vaak zeer excentrische combinaties aanbieden, blijven succesvolle: zacht - hard, glanzend - mat, eenvoudig - duur.</ P>

Elk jaar worden materialen voor naaien gewordenMeer en meer. Moderne stoffen voor kleding worden slimmer: favoriete stretchproducten zijn lycra, lichte en warme "kunstmatige wol" - dit is acryl, "onbevreesde" schoenen en kleding - membraanmateriaal. Er was meer kans om je eigen individuele afbeelding te creëren. Veel fabrikanten en merken bieden een breed scala aan exclusieve kledingstoffen.