hoe geluk en geld in huis te trekken

Gebrek aan geld voorkomt iedereenom hun dromen in het leven te realiseren, en sommige leidt tot een ernstige depressie. Heel vaak gebeurt het dat een persoon veel werkt en niet genoeg tijd heeft voor zijn privéleven, maar toch worden de financiën niet meer. Daarom is het belangrijk om te weten hoe geluk en geld het huis binnen te halen.

Hoe om geld en geluk aan te trekken voor het gezin?

 1. Om altijd geld in de familie te hebben,het is noodzakelijk om alleen van dure aankopen te dromen. Je moet veel nadenken over wat je wilt en het belangrijkste is om zeker te weten dat het precies zal zijn. Na verloop van tijd beginnen gedachten te materialiseren.
 2. Het is noodzakelijk om een ​​goede rust te plannen, dan is er in het gezin altijd geld en geluk. Plannen voor recreatie zijn zeer effectief in het aantrekken van fondsen.
 3. Praat niet over het gebrek aan geld, omdat gedachtenhebben de eigenschap om belichaamd te zijn in het leven. De grootste fout is dat mensen gaan klagen over hun werk, dat ze niet genoeg geld hebben voor iets. Iedereen die daarover klaagt, trekt negatieve energie aan en weert geluk af.
 4. Het is zo vaak mogelijk om over geld te denken. Je zou over financiën moeten praten alsof er veel mensen in de familie zijn en ze zullen genoeg zijn voor alles waarover ze dromen. Het is heel belangrijk om alles om jezelf te vertalen in bankbiljetten die geld en geluk trekken.
 5. Het is heel belangrijk om te streven naar echt winst. Je moet een doel voor jezelf bepalen en ernaar toe gaan, proberen zoveel mogelijk te verdienen. Wanneer het eerste doel is bereikt, kun je naar het tweede en zo verder gaan.
 6. Een goed teken voor het aantrekken van geld en geluk in het gezin zijn amuletten. Het is raadzaam om meerdere afdelingen in huis te plaatsen, ze zullen helpen om in het huis rijkdom en geluk te leggen.

Hoe geluk en geld aan de portefeuille trekken?

 1. Je moet het huis niet verlaten zonder geld. U kunt uw portefeuille niet leeg houden, zelfs als er geen aankoop in de plannen is.
 2. Specialisten in de monetaire sfeer worden geadviseerd om te drageneen enkele noot van vreemde valuta. Het helpt om snel financiën te trekken. De valuta wordt het best verwijderd in een gesloten zak, zodat het de aandacht van anderen niet trekt.
 3. Zelfs als u niet veel geld in uw portemonnee heeft, kunt u er niet slecht over denken. Geld houdt er niet van. Daarom, als iemand dat denkt, dan zal hij nooit verschijnen.
 4. Je kunt je niet schamen voor je welvaart. Geld is geliefd bij mensen die zelfvertrouwen hebben en schaamte is het lot van zwakke persoonlijkheden.

Hoe om geld aan te trekken en veel succes in het bedrijfsleven?

 1. Cash moet worden belegd in activa en niet in passiva. Het is veel gemakkelijker om geld in het bedrijfsleven te brengen dan in een gezin.
 2. Het is nodig om plannen voor de toekomst te maken - het gaat om zaken. Elk bedrijf moet een soort ontwikkelingsplan hebben. Het is best om een ​​kortetermijnplan op te stellen.
Welke kleur trekt geld en geluk aan?

Een grote rol bij het aantrekken van fondsenspeelt de juiste kleur van de tas of de plaats waar ze zijn opgeslagen. De kleur die geld en geluk trekt, wordt altijd geassocieerd met de energieën van Metal en Earth. In feite kan de kleur variëren van goud tot bruin. Kleuren die geluk en geld aantrekken:

 • zwart;
 • bruin en al zijn tinten;
 • beige;
 • goud;
 • welke kleur trekt geld en geluk aan

 • zilver;
 • oranje.

Een andere aantrekkelijke kleur is rood -dit is een zeer heldere en gepassioneerde tint die geluk zal brengen in alle zaken en zal helpen om de juiste hoeveelheid geld te besparen. Het kleurenschema dat geld aantrekt, is in feite heel divers, daarom kun je iets kiezen dat iedereen leuk zal vinden. Vergeet niet dat de kleur gewoon niet werkt, hiervoor is het nodig om inspanningen te leveren. Het tasmateriaal moet natuurlijk zijn.