hoe veel geluk te trekken in het werk

Een slechte dag is normaal, maarals in bedrijf en werk de ene fout de andere volgt, moet je een aantal maatregelen nemen. Hoe u geld en veel geluk kunt aantrekken in het werk, zal het advies van specialisten met esoterische kennis vertellen.

Hoe om geld en geluk aan te trekken in het bedrijfsleven en de handel?

Geluk is een zeer wispelturig persoon. Om het aan te trekken, in zaken en handel is het noodzakelijk om de volgende regels in acht te nemen:

  • Het moet niet tevergeefs worden gewaagd, alles op het spel zetten, succes ondersteunt diegenen die naar de overwinning streven, en ga niet naar ondoordachte acties;
  • men moet zich houden aan een optimistische houding, geluk houdt niet van pessimisten;
  • men moet de statistieken niet vergeten, als een keer heel veel geluk heeft, moet je even pauzeren en wachten - het aantal successen en mislukkingen is meestal gelijk;
  • geluk ondersteunt alleen actief, dus liggen op de bank om te wachten op geluk en geld is nutteloos;
  • het is noodzakelijk om naar je intuïtie te luisteren - de hogere krachten geven de persoon dus de beste manier om te handelen in deze of gene situatie.

Om geld te verdienen, moet je je houden aan de volgende tekens:

  • Niet huilen en klagen over armoede - je blokkeert de cashflow;
  • zorg voor geld, respecteer ze - verfrommel ze niet, sla ze op volgens de anciënniteit, hertelling;
  • in een portemonnee moeten er altijd munten en biljetten zijn met het cijfer "5" - ze brengen monetair geluk;
  • bewaar een "geluksmunt" in uw portemonnee - u kunt het kopen of het kan een gewone munt zijn die gepaard gaat met een beetje geluk.

Hoe om geld aan te trekken en veel geluk op het werk?

Om veel geluk op het werk aan te trekken, moet je verbeteren

hoe je geluk en geld kunt aantrekken in de handel

circulatie van positieve energie. We moeten altijd de orde op de werkplek handhaven, het dumpen van papieren en verschillende dingen leidt tot de accumulatie van negatieve energie. Afval en oud papier moeten worden weggegooid.</ P>

Je kunt een kamerbloem op tafel leggen, welkezal bijdragen aan de opname van negativiteit, wat vooral waar is als veel mensen door het kantoor gaan. De ideale plant voor het kantoor is mitsbachia, maar je kunt ficus, fuchsia, begonia op de desktop houden - het belangrijkste is dat de bloem positieve emoties oproept.