China is al lang beroemd om zijn ongewone tradities, vooral als het gaat om een ​​vakantie als een bruiloft.

Een motorcade van auto's die een Chinese draak afschilderen

Chinese mensen vereren draken. Zij beschouwen hen verstandige mythische dieren. In het Midden Koninkrijk worden ze Lun en aanbidding uit de oudheid genoemd. Volgens de Chinese legende waren de lokale draken de voorouders van degenen die in Europa wonen. De laatste had duidelijk een temperament - ze waren bloeddorstig en kwaad. En de Chinese filosofie leert dat de draak een symbool is van de energie van Yang. Bovendien worden de mythische dieren van deze cultuur altijd afgebeeld met een lang lichaam dat lijkt op een slang.

Aan het hoofd van de tupel ziet u wel een klein, maar anders dan de restauto - het is rood. Waarschijnlijk speelt hij de rol van het hoofd, die de rest leidt.

Uiteraard symboliseert de beweging van trouwwagens in de vorm van een draak een verstandig en wijs huwelijk. Het laat ook zien dat de nieuwe familie tradities eerbiedigt en hen respecteert.

Chinese huwelijks traditie1

Chinese Wedding Tradition2

Chinese Wedding Tradition3

Chinese Wedding Tradition4

Chinese Wedding Tradition5

Maar dat is niet alles. De Chinese houden zich streng aan hun tradities. We verzamelden de meest geweldige van hen.

Gepland huilen

Ja, dat klopt. Volgens de oude Chinese gewoonte, een maand voor de bruiloft, moet de bruid met opzet elke dag een uur huilen. Een week later sluit een huilende moeder haar aan, een week later - een grootmoeder, dan - de zussen van de bruid, dit gebeurt allemaal in verschillende sleutels. Het doel van deze gewoonte is om de extreme mate van vreugde uit het komende huwelijk uit te drukken. Op de trouwdag moet het liedje van de bruid worden gezongen en andere beoordelen hoe goed ze het heeft gedaan.

5 ongelooflijke trouwtradities in China

Schieten in de Bruid

Aangepaste is niet zo verschrikkelijk als het klinkt. De bruidegom moet drie pijlen loslaten (zonder tips, natuurlijk!) Aan de bruid. Wanneer dit gedaan is, neemt de bruidegom pijlen en breekt ze half in als een teken van eeuwige liefde voor elkaar.

5 vreemde bruiloft tradities in China

Rode bruiloft

In de Chinese cultuur is rood de kleur van de liefde,veel geluk en moed. De Chinezen geloven dat op de trouwdag kleur van groot belang is. Daarom is het gezicht van de bruid volledig bedekt met een rode sluier, ze beweegt in een rode trouwwagen. Met de bruid bij de trouwceremonie houdt de moeder de rode paraplu, die de vruchtbaarheid symboliseert, de hele tijd over haar hoofd.

5 vreemde trouwtradities in China 2

Snijden bruidstaart

In China, zoals we hebben, is het gebruikelijk om de bruiloft af te rondende ceremonie van het snijden van een taart en catering gasten. En taarten en wij maken mooi en multi-tiered. Maar hier worden ze van onderaf gesneden - en met goede reden, omdat het symboliseert dat het succes en het welzijn van de familie wordt gehaald.

5 vreemde trouwtradities in China 3