Je kan niet eens voorstellen hoe vreselijk vis kan zijn. Ontmoet - de gevaarlijkste watermonsters die op onze planeet wonen.

Er zijn vis, waarvan de tanden scherp zijn, zoals een bladscheermesjes, en ze kunnen niet minder gevaarlijk voor de mens zijn dan, bijvoorbeeld, of de Leeuw krokodil. Deze monster vissen leven niet alleen in de diepten van de oceaan en in zoetwatermeren en rivieren, en zelfs in ondiep water. Daarom is het aangaan van een onbekend lichaam van water, vooral ergens in de tropen, niet waakzaamheid verliezen.

1. Fish Pack

Vis Paku1

Vis Paku2

Deze vis kan een meter lang bereiken enweeg ongeveer 25 kg. Haar tanden lijken op de menselijke vorm, maar als deze vis je bijt, vind je het niet. Dit monster woont in de Amazone-rivieren, maar na het sporten van deze soort heeft het zich verspreid in de wateren van Noord-Amerika en Azië.

In 1994, in Nieuw-Guinea, tweesterfgevallen onder vissers. Ze werden gevonden met volle tanden, de dood kwam uit het verlies van bloed. Het was niet onmiddellijk bekend welk dier de mannen had aangevallen, maar later bleek de vis de verpakking te maken.

2. Elektrische acne

Elektrische acne

Dit schepsel, zoals een mengsel van slang en vis,wordt gevonden in de Amazone en de rivieren van Zuid-Amerika en wanneer gevaar of prooi verschijnt, treft het zijn slachtoffers met een elektrische stroom van 600 volt. Zo'n niveau is genoeg om een ​​persoon te doden.

3. Atlantische heady fish

Atlantische heady fish

In de verschijning lijkt deze vis op het hedenMonster met een vreselijke reeks kleine en scherpe tanden. Het gewicht kan 30 kg zijn, en de lengte van een hevige vis kan 2 meter bereiken. Het monster woont in de oceaan en vermomt zich onder de zeekliffen.

Bij aanval wordt een grote vis geopendEen enorme mond en bijt zijn tanden in het lichaam van het slachtoffer. In de mond van een kleine vis kan een voetbal passen, die zonder moeite kan slikken. De mens kan niet worden gered van de aanval van zo'n zee roofdier, er is zelfs een gevaar om geheel te slikken, aangezien de maagwijdte, deze vreselijke vis, bijna de lengte van zijn romp is. Er zijn gevallen geweest waarin menselijke overblijfselen in de buik van deze vis gevonden werden.

4. Fish-tiger

Vis tijger1

Vis tijger2

Een tijger vis of goliat is een echte monster enEen vurige roofdier onder de bewoners van zoetwaterreservoirs. Deze vis kan een gewicht van 50 kg bereiken, en grote scherpe tanden kunnen het slachtoffer gemakkelijk schuren. Het bloeddorstige monster aanvalt en eet dieren opgesloten in de rivier en weigert niet de persoon aan te vallen. In principe woont deze vis in Afrikaanse wateren, vooral in de Kongo-rivier en in Tanganyika-meer.

5. Katvis Bagarius

Vis Gunch1

Vis Gunch2

Deze meerval wordt ook gunch vis genoemd,Voornamelijk in de Kali, die tussen India en Nepal ligt. Dit is een kannibaal vis, het is de belangrijkste boosdoener bij het verdwijnen van mensen op de rivier. Het gewicht van een meerval kan tot 140 kg bereiken, en het kan zelfs met een menigte mensen aanvalen.

Maar de mensen zelf beschuldigen het feit dat de visverslaafd aan menselijk vlees, als lokale mensen, volgens de oude gewoontes, de doden van de overledene langs de rivier na alle Indiase rituelen langs deze rivier sturen.

6. Vis van het soldeerbout

Vis van de paryara1

Vis van Paiara2

Vissen paiara of makreel hydrolyse gewoonSlaat de grenzen van de menselijke verbeelding op - dit is een vampiervis, de echte graaf van Dracula in de afbeelding van een waterbewoner. Het monster groeit tot 1,5 meter lang en kan ongeveer 14 kg weegt. De lengte van zijn onderhonden kan 16 cm bereiken. En het past zijn eigen lippen op van een beschermhebber, precies door de plaats van de inwendige organen van het slachtoffer te kennen. Daarom kan een zorgeloze persoon die in de Amazone-rivieren zwemt, een dodelijke hap krijgen van deze vreselijke vis. Ze steekt haar tanden duidelijk in het hart of de long, waardoor ze haar prooi een keer doodt.

7. Vissteen

Vissteen1

Vissteen2

Wrat of vissteen is een van de meestgiftige vissen ter wereld. Deze zeevis is een meester van camouflage onder koraalriffen. Ze vermaakt zich als een steen, bespoelt zich met zand van de bodem en wacht op haar prooi. Om deze vis te eten kan natuurlijk niet, maar om dood te maken - gemakkelijk.

Aangezien deze vis heel vergelijkbaar is met steen en levenhet is meer in ondiep water, een persoon kan erop stappen, waarvoor hij een dosis dodelijk gif zal ontvangen. Het meest verschrikkelijke is dat er geen tegenmiddel is voor het gif van de vissteen, en de persoon sterft in vreselijke pijn, omdat het gif niet snel bliksemschiet, maar voor enkele uren. Deze vis is gebruikelijk in de wateren van de Stille Oceaan en de Indische Oceaan, evenals in de ondiepe wateren van de Rode Zee, zodat onze toeristen een echte kans hebben om dit monster te ontmoeten, bijvoorbeeld op een populaire vakantie in Sharm El Sheikh of Hurghada.

8. Vissen van slangkoppen

Vissen van slangkoppen1

Vissen van slanghebben2

Deze gevaarlijke roofvissen werden voor het eerst gezien in Ruslandin de rivieren in het Verre Oosten en Primorye, evenals in Korea en China. Maar vandaag kunnen slangkoppen elkaar ontmoeten in de wateren van andere landen. Hij is niet pereborchiv in eten en eet alle levende bewoners van rivieren, evenals amfibieën. De vis kan gemiddeld 10 kg weegt, maar er waren individuen die 30 kg bereiken. Als iemand zo'n vis bijt, kan het ernstige verwondingen veroorzaken.

9. Vandelia vis

Vis van vandelia1

Vis van vandelia2

Deze vis woont in de wateren van de Amazone en is verschrikkelijk voorMan is de grootte ervan, paradoxaal klinkt het. Wandellia eet vlees, en dankzij de grootte (maximaal 2,5 cm en 3 mm in dikte) kan het menselijk lichaam door de ureter of anus doordringen en het vlees vanuit de binnenkant eten, waardoor het slachtoffer lijden en lijden heeft. Deze vis zwemt op de geur van bloed en urine, omdat het zijn krachtbronnen is. Maar gelukkig zijn dergelijke gevallen zeer zeldzaam.

10. Piranha

Piranya1

Piranya2

Een kleine en vreselijke piranha heeft in zijnarsenaal trapezius scherpe tanden, die een paar seconden mogelijk maken om stukken vlees te scheuren. Haar tanden graven zo gemakkelijk in het vlees als een warm mes de olie snijdt. Deze vissen bereiken maximaal 30 cm, maar ze zwemmen en aanvallen in verpakkingen, en in een zeer korte periode, bijvoorbeeld uit de koeikast, blijven alleen botten. Als een pak van deze zure en bloeddorstige vissen een man aanvalt, zal hij waarschijnlijk niet gered worden.

11. Vissen-egel

Vis ezh1

Vissen Egel 2

Deze vis is berucht om zeer te zijngiftig, in zijn huid bevatten darmen en eierstokken een kolossale hoeveelheid tetrodotoxine. Deze stof, die in het lichaam van het slachtoffer valt, heeft invloed op de hersenen, waardoor verlamming en dan de dood veroorzaakt worden. Daarom is het beter om deze vis niet te eten. Echter, in Japan is een delicatesse een gerecht bereid uit visfugu, dat is een soort vis-egel. Maar het is opgesteld door professionals die al jarenlang hebben geleerd om de vogels zo goed te snijden dat het vlees het vlees niet vergiftigt. Maar zonder ervaring, op een bord kun je de persoon de dood met een vis geven.

12. De pilothouse-oprit

zaagtandhelling1

zaagtand helling2

De enorme zaagvis ramp is gevaarlijk voor zijn langeneus, aan de zijkanten scherp, zoals een scheermes, spruiten. Om een ​​man aan te vallen, zal het niet zijn, maar hij heeft een verhoogd gevoel van territoriale verdediging en heel slecht zicht. Dus als iemand zich op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats bevindt, zal de ram met zijn hele macht zijn zaag inbrengen en zijn slachtoffer in gehakt vlees . Het gevaar is ook dat dit riviermonster perfect gecamoufleerd is en soms kan het te laat opgemerkt worden. Deze soort is echter onder de dreiging van uitsterven door de aard van menselijke activiteit die giftig is.

13. Guas vis

Guassee fish1

Guassee fish2

Vergeleken met vis, alle anderenvertegenwoordigers - alleen kleine vissen. Het is niet voor niets dat Guas de 'Atlantische reus' genoemd wordt, omdat de omvang ervan angstig is. Deze vis weegt ongeveer 450 kg, en de mond kan zo lang als 5 m zijn. Zo'n specimen, zoals een grote witte haai of reuze meerval, kan een persoon tegelijkertijd verslinden.