Idyll van David en Victoria Beckham op het muziekfestival in Glastonbury

Vorige zondag in Engeland eindigde eenvan de meest grote festivals van hedendaagse muziek, die sinds 1970 in Glastonbury wordt gehouden. Voor vijf dagen van de vakantie bezochten Johnny Depp, Bradley Cooper, Tilda Swinton, Brad Pitt, Kara Delevin, Margot Robbie hier, en David en Victoria Beckham werden onder de gasten gezien.

Communicatie aan de kant en pogingen om het huwelijk te redden

De hele juni wist de Westerse media er niet van om te vertellenHet feit dat het huwelijk van een van de sterkste paren van Hollywood, 42-jarige David en 43-jarige Victoria Beckham, slechts formele aard heeft, is de publicatie van het aanraken van foto's in sociale netwerken om de ogen te buigen. Vermoedelijk verandert de voetbalspeler zijn vrouw regelmatig met schattige modellen, en de modeontwerper probeert haar echtgenoot wanhopig te keren, hoewel hij het niet erg vindt dat ze met andere mannen ontmoette.

Nog steeds is alles goed

Stergenoten die niet proberen te betalenaandacht voor wat de pers over hen zegt, heeft nogmaals niet de kracht van hun relatie aangetoond, naar het concert van Ed Sheeran in het kader van Glastonbury.

Ed Sheeran op het podium in Glastonbury

Ed Sheeran op het podium in Glastonbury

David en Victoria, die in juli de 18e verjaardag van de bruiloft vierden, niet op de hoogte zijn dat ze gefilmd worden, hebben de performance van Sheeran en elkaar genoten. Liefhebbers, omhoog vier kinderen, flirten.

David en Victoria Beckham gasten van Glastonbury

David en Victoria Beckham in Glastonbury

David en Victoria Beckham op het concert

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Beckham, gekleed als een slimme grijze blouse in stippenSaint Laurent en jeans, met een telefoon met hun voorletters, knuffelende soms haar man, fluistert iets in zijn oor, ziet er tevreden en ontspannen uit.

Echtgenoten David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham in Glastonbury