Media geuit tweeling namen Beyonce en Dzhey Zi

Kinderen Beyonce en Jay Zi zijn geborenEen paar weken geleden. Deze vreugdevolle gebeurtenis vond plaats op 12 juni. Terwijl de pasgetrouwde ouders en hun familieleden stil blijven en geen gelukwensen van de vader van de zangeres Matthew Knowles tellen en geen details geven over de pasgeborenen, doen de insiders het voor hen.

Tot mijn eer

Vertegenwoordigers van de Westelijke pers ontdekten hoeZij noemen hun zoon en dochter Beyonce en Jay Zi. Een bron uit een nauwe cirkel van sterren zegt dat de zanger en de muzikant niet bescheiden zijn en de tweeling ter ere roepen.

Beyoncé en Jay Zee

Beyoncé en Jay Zee

Dus, het meisje kreeg de naam Bey, dat is een afkorting van Beyoncé, en de jongen heet Shawn, zoals Jay Zee, waarvan de echte naam Sean Carter is. Er is nog geen officiële bevestiging van deze informatie.

Gemeenschappelijke gelei

Beyonce en de pasgeborenen zijn nog niet thuis geloosd. Er is eerder melding gemaakt van het bestaan ​​van een "klein probleem", omdat de dokters bang zijn om de kinderen van het echtpaar onbewaakt te verlaten.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat kinderen die te vroeg geboren zijn, zijn in speciale couveuse onder de UV-lampen als gevolg van verhoogde bilirubine in het bloed.

Senior zus

In tegenstelling tot de angsten van Beyonce en Jay Z, hun dochter BlueIvey is helemaal niet jaloers op ouders voor zijn jongere broer en zus, vertelde de insiders. Het meisje dat naast haar moeder in het ziekenhuis is, is totaal extatisch over haar rol als oudere zus en kan niet wachten tot ze allemaal terugkeren naar de babysitter.

Beyoncé en Blauwe Klimop

Beyoncé en Blauwe Klimop

zie ook
  • Dzhey Zi commentaar op de relatie met Beyonce, "Ze waren niet gebouwd op een 100% waarheid"
  • Producent Jay Zee zei dat elk nummer uit zijn album "4:44" werd goedgekeurd door Beyonce
  • Het nieuwe album Dzhey Zi "04:44" geschokt fans openbaringen van het persoonlijke leven van een ster

Ondertussen was Jay Z in de lens van de paparazzi, en verliet het UCLA ziekenhuis in Los Angeles, waar zijn familie nu is. Een gelukkige rapper kon zijn vreugdevolle glimlach niet weerhouden.

Gelukkig Jay Z verlaat het ziekenhuis

Gelukkig Jay Z verlaat het ziekenhuis