Rihanna introduceerde een nieuwe verzameling schoenen

Modemeisjes schudden! Rihanna, die voor velen is een stijlicoon, heeft een nieuwe collectie van luxe schoenen, valt in zijn pracht en kitsch, met de intrigerende titel So Stoned (vertaald als "Dazed") die is zeker een hit deze zomer en zal uit de buurt van de schappen worden geveegd.

Talented ontwerper

Het feit dat Barbados schoonheid Rihanna niet alleen ispopulaire zangeres in de stijl van R & B, en de ontwerper van kleding en schoenen, barstte in de mode-industrie, is geen opening. Dus, aan het einde van vorig jaar voor de Creeper sneaker van Puma, werd ze de eigenaar van "Shoes of the Year" award, die wordt beschouwd als een schoen "Oscar".

29-jarige popdiva en modeontwerper Rihanna

29-jarige popdiva en modeontwerper Rihanna

Sneakers Creeper uit de collectie Fenty Puma door Rihanna

Sneakers Creeper uit de collectie Fenty Puma door Rihanna

Gisteren wachtten de fans van de stijl van Riri nog een grote verrassing. De ster presenteerde de derde collectie schoeisel, gecreëerd in samenwerking met het merk Manolo Blahnik, "Under the buzz".

Glamour en chique

Op woensdag op de pagina van Rihanna verscheen Instagrameen serie foto's met ontwerperidees van de zangeres. Als model, waaruit blijkt schoen trends, speelde ze een voorbeeld van sandalen, gladiatoren, flip-flops op plexiglas hakken en stiletto's. Zoals gebruikt royaal schoenen decoratie gekleurde kristallen herhalen robijnen, diamanten, saffieren, smaragden en topaas.

Rihanna en haar nieuwe collectie schoenen

Rihanna en haar nieuwe collectie schoenen

Schoenen van Rihanna

Rihanna introduceerde nieuwe schoenen

Het is opmerkelijk dat sandalen op siliconenbandjes met groene en roze stenen al in Rihanna's clip zijn aangestoken voor de samenstelling van Wild Thoughts.

Frame uit de clip Wild Gedachten

Frame uit de clip Wild Gedachten

zie ook
  • De last van de ster: Rihanna wordt achtervolgd door een obsessieve fan
  • Iedereen bespreekt de vormen van Rihanna: heeft zij zich hersteld of is ze in een positie?
  • Rihanna feliciteert koningin Elizabeth II op haar verjaardag

We zullen toevoegen, schoeisel uit een nieuwe collectie van een beroemdheid zal in juli te koop komen en kost van 1 265 tot 2 325 dollar.