Iedereen bespreekt de vormen van Rihanna: heeft zij zich hersteld of is ze in een positie?

Nog steeds op het rode tapijt van het Cannes FilmfestivalRihanna was in de kijker vanwege veranderingen in haar figuur. Verse foto's van de ster, die al vanuit de Cote d'Azur zijn gevlogen, laten zien dat het niet de hoek van de camera is of de outfit die alles schuld heeft gekregen, maar ze is echt vet geworden.

Rihanna in Cannes

Rihanna in Cannes

Rio in Cannes

Rihanna op het festival in Cannes

Transformatie in zijn vorm

De andere dag nam paparazzi 29-jarige Rihanna inNew York. De zanger, gekleed in een blauw en wit gestreept shirt met grote manchetten, ritsen met lichte spijkerbroek, Balenciaga's enkellaarzen, een tas van Dior, liep snel langs de straat, vergezeld door een bodyguard.

Zelfs de toegewijde fans van de zangeres, die van mening zijn dat ze mooi uitziet, maakt niet uit hoeveel ze weegt, toegegeven dat Ri-Ri minstens een dozijn kilo heeft behaald.

Rihanna werd verdacht van zwangerschap

Rihanna werd verdacht van zwangerschap

Rihanna heeft zich hersteld

Rihanna ziet er veel beter uit

We vragen ons af van de redenen

Foto's, gepubliceerd door de media, zoals verwacht,veroorzaakt een golf van geruchten. Er zijn verschillende versies die de nieuwe vormen van Rihanna uitleggen. Een van hen is de weigering van de zanger om te roken en als gevolg daarvan verhoogde eetlust. Nou, de heetste veronderstelling is natuurlijk de mogelijke zwangerschap van een Barbadische schoonheid.

zie ook
  • Drake verscheen in het openbaar met een nieuwe lieverd
  • Chris Brown heeft de beslissing van de rechter onwetend geschonden
  • Rihanna introduceerde een nieuwe verzameling schoenen

Pittige vraag

Uitgaande van dat Rihanna inderdaad isBereidt zich voor om een ​​moeder te worden, dan is het logisch om de vader van haar kind te vragen. De laatste officiële vriend van de performer was rapper Drake, bovendien, want de rol van de paus doet de voormalige vriendin Chris Brown voor. We mogen niet uitsluiten dat Ri-Ri een geheime bewonderaar heeft, wiens naam ze nog niet aan het publiek wil spreken.