Dochter Dzhey Lo en Aleksa Rodrigesa eruit zusters

Jennifer Lopez heeft gedeeld met abonneesFoto, die twee meisjes laat zien, ze zijn zo vergelijkbaar dat ze zussen kunnen zijn. Zij waren haar 9-jarige dochter Emma en 12-jarige dochter van Alex Rodriguez Natasha.

In zeven mijl stappen

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, dieOntmoet een half jaar, besloten om een ​​record in de ontwikkeling van relaties vast te stellen. De zanger en de honkbalspeler besteden elke vrije minuut samen en zijn actief bekend met elkaar. De andere dag hebben liefhebbers hun dochters geïntroduceerd, die zeer goed doorgingen.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Jennifer introduceerde Alex aan haar moeder

Jennifer introduceerde Alex aan haar moeder

Zoals twee druppels water

In het Lopez-account in Instagram verscheen frisFoto van twee meisjes die zeer op elkaar lijken. Als met de identificatie van het jongere meisje de fans van de zangeres geen problemen hadden gehad - haar dochter Emma, ​​moest ze met de oudste tinken.

Dochters Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Dochters Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Aanvankelijk dacht iedereen dat het een soort van wasrelatieve stellaire Lopez familie, omdat het meisje op de foto (met een kleine correctie voor leeftijd) zijn vergelijkbaar, als kinderen van dezelfde ouders. Fans van Dzhey Lo waren geschokt te vernemen dat de tweede meisje houdt op de achterkant van Emma - dochter Jennifer's vriendje Alex Rodriguez Natasha, die door zijn ex-vrouw Cynthia Skertis geboren werd.

Lopez met tweeling Emma en Max

Lopez met tweeling Emma en Max

Alex Rodriguez met dochters Natasha en Ella

Alex Rodriguez met dochters Natasha en Ella

zie ook
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen
  • Franse vakantie Dzhennifer Lopes en Aleksa Rodrigesa

Laten we toevoegen, afgelopen weekend uitgebreid familieIn de samenstelling van Jay Law, Alex Rodriguez en hun kinderen Emma, ​​Max, Natasha en Ella in de Dominicaanse Republiek, hielden ze samen plezier met Pasen. Een vriendschappelijk bedrijf werd bezocht door ex-man Jennifer en de vader van haar tweeling Mark Anthony, die goed met Alex ging.

Minnaars in de Dominicaanse Republiek

Minnaars in de Dominicaanse Republiek