Dzhennifer Lopes geïntroduceerd Aleksa Rodrigesa aan zijn moeder

Wat de insiders zeggen, JenniferLopez bouwt verregaande plannen voor zijn nieuwe vriend Alex Rodriguez. De actrice heeft een zeer belangrijke stap voor zichzelf gemaakt, met de baseballspeler voor haar moeder Guadalupe Rodriguez geïntroduceerd.

Loop trio

In tegenstelling tot het gesprek dat Jennifer Lopezruzieert vaak met zijn nieuwe vriend Alex Rodriguez, liefhebbers blijven ontmoeten. Afgelopen zondag viel de paparazzi een lief paar in de straten van New York. Bedrijfsduiven waren de moeder van de zanger Guadalupe, die overigens dezelfde naam heeft als haar potentiële schoonzoon - Rodriguez.

Jennifer en Alex hielden handen en keek inhoud en gelukkig uit. De lach liet hun gezichten niet verlaten, zonder woorden werd begrepen dat ze van hun relatie genieten van de candy-bouquet periode.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Liefhebbers Alex Rodriguez en Jennifer Lopez

Zoet koppel Alex Rodriguez en Jennifer Lopez

Mama's goedkeuring

Te beoordelen door de vriendelijke sfeer die zichtbaar is in deFoto, de dochter van de dochter vond mevrouw Rodriguez leuk. In de adolescent periode stond Jay Lo vaak in conflict met zijn moeder, die haar danser-dochter wilde om een ​​serieuze opleiding te krijgen. Nu zijn alle conflicten achter, Guadalupe is trots op haar getalenteerde meid en, zoals elke moeder, wenst haar kindelijk geluk.

Guadeloupe Rodriguez, Alex Rodriguez en Jennifer Lopez in New York

Guadeloupe Rodriguez, Alex Rodriguez en Jennifer Lopez in New York

Guadalupe Rodriguez en liefhebbers Alex Rodriguez en Jennifer Lopez

Alex Rodriguez en Jennifer Lopez en haar moeder

zie ook
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen
  • Franse vakantie Dzhennifer Lopes en Aleksa Rodrigesa

Eerlijk en openlijk

Jennifer weet het al te lang voor AlexHet is de moeite waard om bang te zijn dat hij haar hart zal breken, zei de zangeres vriend. Ze wist dat hij niet een voorbeeldige huisvader, ontrouw aan zijn vrouw, maar hij gelooft dat het onder kracht om onverbeterlijke rokkenjager, die in bed Keyt Hadson, Madonna, Cameron Diaz was geweest, en niet alleen toe te voegen aan de lijst van overwinningen liefdevolle sporter te onderwerpen.