Jennifer Lopez is bang voor zijn leven vanwege de fan

Jennifer Lopez, ontsteld door de rechterlijke beslissing in het geval van de stalker die haar achtervolgde, verloor slaap en eetlust. De actrice maakt zich niet alleen zorgen voor haar, maar is bang voor de veiligheid van haar kinderen.

Vreemde fan

Vorige zomer, de 47-jarige Jennifer Lopezer was een oudere man, die gevoelens voor de ster ontstoken. Aanvankelijk was de 64-jarige Tim MakLanahen dagelijkse had haar een brief Odes gestuurd, pakketten met cadeautjes, werd bewaken van haar backstage en zelfs achter een auto schoonheid, toen ze ging naar Los Angeles van Las Vegas. Toen wilde gepassioneerde man-to-date oog in oog, en baande zich een weg naar de binnenplaats Lopez naar huis, waarna hij werd gearresteerd door de politie.

Dzhennifer Lopes

Dzhennifer Lopes

Na het incident ging de man achter, maar letterlijkvoor de vakantie van het Nieuwjaar vond hij waarschijnlijk niet het nieuws over de roman van de zangeres en Drake, nam het oude op, stuurde haar bloemen met de wensen van een snel herstel, hoewel Jay Lo niet had gedacht aan pijn te doen.

Jennifer Lopez en Drake

Jennifer Lopez en Drake

zie ook
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen
  • Franse vakantie Dzhennifer Lopes en Aleksa Rodrigesa

Beperkingsbevel

Deze keer heeft Jennifer niet geduld en gedraaidDe rechtbank heeft een verzoek om McLanahan te verbieden om contact op te nemen met haar en haar familieleden dichterbij dan 100 meter. De rechter schreef een tijdelijke bestelling uit, waarvan de geldigheid gisteren is verlopen, terwijl het document niet verlengd is, ondanks het verzoek van Lopez.

In de opmerkingen die advocaten hebben ontvangenkunstenaar, wordt gezegd dat de rechtbank geen wettelijke reden heeft gevonden om een ​​staand bevel uit te brengen. Terwijl de celebrity advocaten het probleem oplossen, is ze bang om de tweelingen Max en Emma uit het huis te laten vallen.

Jay Lo en haar kinderen

Jay Lo en haar kinderen