Beyonce in gedachten: de politiek of muziek?

Actief burgerschap Beyonce en haar manDzhey Zi is al lang bekend, maar niemand dacht dat muziek en creatieve ambities ze niet meer voldoen. Paar neemt deel aan tal van charitatieve en sociale projecten, goede vrienden met de familie van de voormalige president van de VS, en nu, volgens de Amerikaanse tabloids, gedachte aan een politieke carrière.

Beyonce met haar man na de uitvoering

Is Beyonce klaar voor de verkiezing?

Voorheen beschouwde de westerse media de optieDe opkomst van een nieuw cijfer in de politieke vestiging, maar ze vertrouwden op Jay Zee en zijn ongelooflijke ambities. De online tabloid MediaTakeOut heeft tegenwoordig een absoluut tegengesteld gezichtspunt uitgesproken: de familie weddenschappen op Beyonce en zijn onberispelijke reputatie. Volgens journalisten worden politieke consultants uitgenodigd voor het personeel van het zangeres en wordt de strategie van het verkiezingsprogramma ontwikkeld. Het tabloid beweert dat de zanger van plan is haar kandidatuur in 2018 als maatregel van Los Angeles te nomineren.

Michelle Obama en Beyonce

Michelle Obama en Beyoncé zijn vrienden en nemen deel aan liefdadigheidsprojecten

Beyonce is actief betrokken bij sociale projecten

Beyoncé vrijwilligt zich in veel humanitaire fondsen

Politieke ambities Beyonce - fictie tabloid MediaTakeOut!

Het nieuws over de politieke ambities van Beyonceveel vragen, niet alleen bij fans, maar ook in de wereld van show business. Daarom hebben de officiële vertegenwoordigers van de gehaast gehaald om de geruchten te weerleggen en te verzekeren dat de zanger niet van plan is haar muzikale carrière af te ronden.

zie ook
  • Dzhey Zi commentaar op de relatie met Beyonce, "Ze waren niet gebouwd op een 100% waarheid"
  • Producent Jay Zee zei dat elk nummer uit zijn album "4:44" werd goedgekeurd door Beyonce
  • Het nieuwe album Dzhey Zi "04:44" geschokt fans openbaringen van het persoonlijke leven van een ster

Beyoncé is niet van plan om zijn muzikale carrière te stoppen

In de Amerikaanse geschiedenis zijn er verschillende voorbeelden geweest,wanneer mensen show business werd een deel van de politieke elite van de staat, zodat de kans dat Beyonce en haar man Dzhey Zi willen om zich te uiten in de politiek, het is heel goed mogelijk.

Star echtgenoten zijn vrienden met de familie van de voormalige Amerikaanse president

Star echtgenoten zijn vrienden met de familie van de voormalige Amerikaanse president