Internetgebruikers hebben een foto van Rihanna en haar nichtje gekritiseerd

Rihanna woedde zelfs haar toegewijde fans,Een controversiële foto op zijn pagina in Instagram leggen. In het frame kust een naakte zanger op de lippen de naakte 3-jarige nicht Majesteit in de badkamer. Wat had RiRi niet van haar gehoord ...

Vriendelijke tante

De 28-jarige Rihanna heeft haar eigen kinderen nog niet verworven, maar ze houdt ervan om met de kinderen te flauwen. De zanger houdt van een babysit met haar nicht Majesteit, die ook haar kleinkind nodig heeft.

Ouders van een schattig klein meisje met vreugdelaat het in de zorg van RiRi. Samen met het kleine meisje gaat de artiest verder aan het winkelen, ze gaat rustig en is gewoon betrokken bij de dagelijkse zaken. Foto rapportage op vrijetijdsbesteding met Madge, zij plaatst vaak in sociale netwerken, en ontvangt een zee van complimenten van de volgers. Maar deze keer viel een vlaag kritiek op Drake's ex-vriendin.

Ongeldig gedrag

In Rihanna's account verscheen er een dubbelzinnig frameGisteren, maar heeft al een verwarmd debat in het netwerk veroorzaakt. Op de foto staat het bad van Rihanna en Majesteit in de badkamer. Alles, maar het meisje en de zangeres zijn helemaal naakt gefotografeerd en kussen. Voor velen leek dit moment niet aan te raken, maar onnatuurlijk.

Kritici beschouwen deze manifestatie niet-ontvankelijkGevoelens voor het meisje, en nog meer de plaatsing van dergelijke foto's op het internet. Zij wijzen terecht op dat elke pedofiel een foto met een baby kan opslaan. Als gevolg hiervan, de afvallingen aan te bevelen dat RiRi haar kind bevallen en de 'dochter van haar zus onder de aanval' niet meer vervangen '.

zie ook
  • Rihanna introduceerde een nieuwe verzameling schoenen
  • De last van de ster: Rihanna wordt achtervolgd door een obsessieve fan
  • Iedereen bespreekt de vormen van Rihanna: heeft zij zich hersteld of is ze in een positie?

Het lijkt erop dat Rihanna het niet eens is met de negatieve opmerkingen, omdat ze het frame niet van haar pagina heeft verwijderd.

Rihanna woedde internetgebruikers

 Rihanna en Majesty naakt afgebeeld in badkamers

De ster spendeert veel tijd met Majesteit's nichtje

De zanger neemt vaak de baby op uitstapjes

Het meisje begeleidt de ster naar sociale evenementen

RieRee heeft haar nicht in Barbados gedoopt