Beyonce sprong van een tien meter jacht

Wilt extreme, 34-jaar-oude Beyonce, die nu rust op een luxe jacht in Italië, maakte hij een ongelooflijke sprong in het water vanaf het bovendek van het schip.

Gezinsreis

Beyonce en haar 46-jarige echtgenoot Dzhey Zi, het nemen van de 4-jarige dochter Blu Ayvi, en een paar homoseksuele vrienden, gehuurd Galactica Star sneeuwwitte jacht en reizen langs de kust van Italië.

De familie badt in de Middellandse Zee en gaat naar goede restaurants. Achter hen op de hakken van de paparazzi wandeling, zodat de volgende morgen foto verslag over de vakantie van het ster paar verscheen op de glanzende pagina's.

zie ook
  • Dzhey Zi commentaar op de relatie met Beyonce, "Ze waren niet gebouwd op een 100% waarheid"
  • Producent Jay Zee zei dat elk nummer uit zijn album "4:44" werd goedgekeurd door Beyonce
  • Het nieuwe album Dzhey Zi "04:44" geschokt fans openbaringen van het persoonlijke leven van een ster

Dorst naar adrenaline

Beyonce voorkeur passieve rust. Zij riep niet met haar man een hydrocycle, maar keek alleen maar naar zijn trouw. Maar gisteren besloot de schoonheid zich op te vrolijken en uit een hoogte van tien meter in het water te duiken.

De zangeres sprong bleek echt spectaculair te zijn. Ze pakte het geel zwembroek op, klimde naar de rand van het dek en bereikte even een ogenblik om te springen en met een glimlach op haar gezicht viel ze koud neer.

Beyonce wilde adrenaline

Beyonce sprong van een tien meter jacht

Voor de sprong lachte de zanger

Aan het begin!

Waarschuwing!

Marsh!