Beckhams feliciteerde op zijn verjaardag de dochter van Harper

Vandaag heeft het jongste kind van het Beckham-paar, de dochter van Harper, een verjaardag. Het meisje wordt 5 jaar oud. De eerste, met dit opmerkelijke evenement werd de meid gefeliciteerd door Victoria en David.

Internet - de beste vorm van gefeliciteerd

Het Beckham-paar is niet alleen bekend voor hunpopulariteit op het gebied van voetbal en mode, maar ook omdat ze een liefhebbers zijn die hun kinderen aanbidden. Op de uitstekende relatie worden Victoria en David voortdurend geïnformeerd door fans en, waarschijnlijk, zichzelf in sociale netwerken, allerlei mooie foto's op alle belangrijke gelegenheden. Dus, het sterretje feliciteerde elkaar op hun verjaardagen en schreven de woorden onder de foto's aan te raken. Meer recentelijk vierden de Beckhams de verjaardag van de bruiloft, die 17 jaar geleden archiefbeelden uit het evenement publiceerde.

Ook zijn kinderen, Victoria en David, feliciterenhet internet Dus vanaf de ochtend las Harper de aanraking van mama en papa. David plaatste een foto van hem en de baby Harper, terwijl het meisje hem knuffelt en kuste. Onder de foto schreef de ex-voetballer de volgende woorden:

'Mijn kleine dame, gelukkige verjaardag! Vijf jaar lang, heb je bij ons, kan ik maar een ding zeggen: "Met je geboorte in onze familie was er veel liefde." Harper, je bent een speciaal meisje! We zijn allemaal erg gelukkig dat we de gelegenheid hebben om elke dag met u, een kleine man met een zeer mooie ziel, door te brengen. Wij aanbidden je, onze lieve meid. Hou van je Gelukkige Verjaardag! ".

Victoria was meer beknopt dan haar man. Mom Harper heeft op haar pagina in Instagram een ​​frame gepubliceerd waarop zij en haar dochter knuffel en kusje knuffelen. Het opschrift dat op de foto werd gemaakt was, hoewel niet zo lang, maar niet minder aanraken:

'We houden zoveel van je. Gelukkige verjaardag, onze kleine baby! ".
zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Harper - het vierde kind in het gezin Beckham

Victoria en David Beckham hebben een dochter. Zij is geboren op 10 juli 2011 en heette Harper Seven Beckham. Het meisje heeft 3 oudere broers: Brooklyn, Romeo en Cruz. Voor de voorlichtingsinformatie had het echt een droom lang gedroomd en toen Harper geboren was, omvatte niet alleen Victoria en David haar met ongelooflijke zorg, maar haar oudere broers die de ziel niet aanbidden in hun jongere zus.

Harper en David Beckham

Victoria Beckham en Harper

Harper Beckham

David en zijn dochter zijn erg dichtbij

Victoria adoreert haar baby

De Beckhams hebben drie zonen en een dochter