Victoria en David Beckham gelukwens elkaar op de verjaardag van de bruiloft

Een van de bekendste echtpaarden in Groot-Brittanniëvandaag markeert de verjaardag van de bruiloft. Het Beckham-sterpaar is 17 jaar getrouwd, maar ondanks de jaren verstoppen ze hun warme gevoelens niet voor elkaar.

Victoria en David publiceerden gefeliciteerd op het internet

De bruiloft van de ex-voetballer en modeontwerper vond plaats 4Juli 1999 in Luttrellstone Castle in Ierland. De ceremonie was zeer overdreven, het werd bijgewoond door ongeveer 500 gasten. Foto's van dat belangrijke evenement zijn gepubliceerd door Victoria en David, die zeer bewegende berichten schrijven.

Hier zijn welke woorden Beckham zijn vrouw feliciteerde:

'Ik kan niet geloven dat het al 17 jaar is geweest! Ik was erg gelukkig omdat ik een vrouw ontmoette met wie ik dezelfde meningen heb over veel dingen, dezelfde waarden en dezelfde energie. Voor mij is Victoria een soulmate. We hebben vier prachtige kinderen, en ik geloof dat je geen betere moeder voor hen kan vinden. Ik hou van je Je bent de beste. Met een verjaardag, schat! ".

Victoria bleef ook niet terzijde en feliciteerde haar man's sociale netwerk met zeer warme woorden:

"Ik ben erg blij. Ik voel me gezegend en geliefd zoals ooit. David is mijn vriend, mijn liefde voor het leven. Hij is een echte man, een liefhebbende man en de beste vader in de hele wereld. Het is moeilijk voor mij om het leven zonder je te voorstellen. Ik feliciteer u met onze verjaardag! ".
zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

De Beckhams hebben zeer sterke gevoelens voor elkaar

Naast publieke uitspraken over liefde op internetVictoria en David praten over hun gevoelens met behulp van tattoos. Op de rug van mevrouw Beckham zijn er vijf achtpuntige sterren, die de zeer ex-zangeres, haar man en zonen noemen. Daarnaast heeft de modeontwerper in de buurt van de tatoeages een inschrift gedaan in het Hebreeuws, waarvan de vertaling als volgt kan worden geïnterpreteerd: "Ik behoort tot mijn geliefde en mijn geliefde voor mij; hij voedt onder de lelies. ' David heeft ook precies hetzelfde opschrift gemaakt. Het staat aan de linkerkant van de ex-voetballer. Overigens werden deze tatoeages gemaakt door enkele eedjes ter gelegenheid van de 7e huwelijksverjaardag van het Beckham-paar en werden in 2006 gemaakt.

Momentopname van Instagram door David Beckham

Momentopname van Instagram door Victoria Beckham

David en Victoria zijn nu

De familie heeft drie zonen

Het vierde kind in de familie is de dochter van Harper

Victoria en David feliciteren elkaar vaak op internet