Viktoriya Bekhem bereidt prachtige taarten

Victoria Beckham, 42, heeft een verborgen talent,over welke haar fans niet eens vermoeden. Het blijkt dat de ontwerper heerlijke desserts kan koken. Onlangs heeft de moeder van vier kinderen een bord brownies gebakken, die Romeo en Cruz voor de vakantie op school hebben gedragen.

Zo'n ander

Voor de eerste keer leerde de wereld over Victoria Adams (Beckham), hoeover de deelnemer van groep Spice Girls. Na het zingen werd "Posh Spice" (Chic) een actrice, die in de band "The party in the park" speelde. Huwelijk met een benijdenswaardige vrijgezel David Beckham voegde zich bij aan de schoonheid van populariteit en begon actief in reclamecampagnes van eminente merken. Als gevolg daarvan creëerde Vicki haar eigen merk Victoria Beckham, een couturier.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Chef-kok zoetwaren

Mevrouw Beckham publiceerde in Instagram een ​​momentopname van een grote plaat vol chocoladecakes. Op een stukje papier, staande onder de heerlijke, is het geschreven:

"Brownie van Beckham."

De overvallingen waren verrast, denken dat de ondernemendede vrouw van de beroemde voetballer heeft besloten om de vrijgave van gepersonaliseerde taarten te organiseren of een speciaal zoetwaren te openen, maar de waarheid was nog interessanter. In een bericht naar een foto heeft Victoria geschreven:

"De vakantie van de zomer op school. Wie zou weten dat ik dat kon doen? Mama's taken. Ik heb mijn best gedaan. '

Ik vraag me af of Vicki haar creatie persoonlijk probeerde. Beroemdheid, waarvan de figuur slankheid en kwetsbaarheid onderscheidt, zorgt ervoor dat de calorie-inhoud van voedsel nauwkeurig wordt gevolgd en geen snoep eet.

Victoria Beckham liet haar "geheim" talent zien

Victoria Beckham bakte veel Browniecakes

De ontwerper maakte lekker eten voor de schoolvakantie van Romeo en Cruz

Beckham heeft de lieve dingen niet geprobeerd

Wiki kan alleen gezien worden tijdens een fotosessie met een taart in de hand

Beauty weigert zoet omwille van een harmonieuze figuur