David en Viktoriya Bekhemy is klaar om te schieten in een reality show

Fans van de familie Beckham zingen met vreugde, omdat Victoria en David gerucht zijn om een ​​grote verrassing voor hen te bereiden - ze zullen een reality show laten zien over hun plezier, verdriet en dagelijks leven!

Iets nieuws?

Het meest gevierde Britse echtpaar spreekt normaal gesproken een beetje over hun leven, en verkiest niet te reageren op de roddel die dagelijks plaatsvindt rond hun relatie.

Uitgaande van de informatie die verscheen in debuitenlandse pers, het is tijd voor verandering. Het lijkt erop dat het echtpaar besloten heeft om al de speculaties over de crisis in de relaties, de onvermijdelijke scheiding te verwijderen en hun grote familie nog meer populair te maken.

In zijn geheel

Volgens de wetten van reality-genre, behalve David enVictoria, hun kinderen zullen deelnemen aan de show. Brooklyn, Romeo, Cruz, Harper is verheugd over het idee dat Vicki ingediend heeft, maar het hoofd van de familie wordt door twijfels geplaagd, aldus de insider. Voetballer is bang voor het leven op de camera, niet weten of hij klaar is om de filmbemanning op het feit van vreemden naar zijn slaapkamer te laten.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Mean informatie

Terwijl het gaat om het tonen van twaalf afleveringen die uitkomen op een Amerikaans televisiekanaal. Volgens de prognoses zal de rating première gewoon boos en belooft enorme winsten aan alle deelnemers.

Victoria en David Beckham bespreken de voorwaarden voor het vrijgeven van een reality show over hun familie op de am

Vicki vond dit idee van veelbelovende winst en nieuwe kansen erg leuk

David betwijfelt de juistheid van deze stap, maar is klaar om over te geven onder de aanslag van zijn vrouw.