David Beckham feliciteert online Victoria Gelukkige Verjaardag

Op de relatie tussen David en Victoria Beckhamer zijn veel geruchten. Iemand zegt dat ze zeer publiek gereserveerd blijven omdat de liefde verdeeld, verdeeld het eigendom om sneller te scheiden, maar al deze speculaties zijn nog niet bevestigd. David Beckham heeft de andere dag zijn ware houding ten opzichte van zijn vrouw getoond.

Een foto die de harten van veel heeft gewonnen

Op zijn pagina in Instagram op de dag van de 42 jarig bestaanVictoria, haar man publiceerde een zeer romantische foto. Het schilderde het echtpaar, en daarboven was het opschrift: "Ik hou nog meer van." Daarnaast verscheen een mooie handtekening: "Ik wil deze elegante en stijlvolle vrouw op haar verjaardag feliciteren. Laat deze dag geweldig zijn voor jou. Laat me en de kinderen u, omdat u verdient dat uw man en onze charmante kinderen u verrukken en u verwennen. Met het 42e jaar heb je veel kunnen bereiken, maar dit is zeker het begin. Onze beste, gelukkige verjaardag, we omarmen je en houden heel veel van je. '

De zeer jarige verjaardag, die is nu bijdochter in Los Angeles, is veel bescheidener geweest, en schreef het volgende antwoord: "Mijn mooie man en mijn prachtige baby Ik ben dankbaar dat ze in staat waren om deze dag een geweldig verhaal te maken. Ik ben hiervoor zeer dankbaar. Ik omarm je en hou heel veel van je. ' Na zo'n geestelijk opschrift heeft de modeontwerper besloten om haar foto niet te publiceren, maar een foto van haar dochter. Zoals de fans van Victoria opmerkten, bleek het erg vermakelijk te zijn, want in de foto naast het grote boek waren de handen en voeten meiden niet meer zichtbaar. De foto werd als volgt getekend: "De tijd van de verhalen is gekomen en voor Harper."

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Chet Beckham - rolmodel

David Beckham en Victoria Adams bundelden zich samenhuwelijk in 1999, 4 maanden na de geboorte van hun eerste zoon Brooklyn. Daarna werden ze ouders drie keer: in 2002 werd Romeo geboren, in 2005 - Cruz, en in 2011 hadden ze een meid in de familie, die Harper was genoemd.

Momenteel is Victoria Beckham eenvan de beroemdste ontwerpers van onze tijd en besteedt veel tijd aan het werk. David heeft zijn carrière als voetbalspeler beëindigd. Nu helpt hij zijn vrouw met 4 kinderen.

Gefeliciteerd met David voor Victoria

Harper Beckham

Victoria en David Beckham laten de gevoelens van mensen zeer zelden zien

Victoria en David Beckham laten zich soms toe om handen te houden

Victoria is klaar om het gezin te beheren

De familie Beckham