Papa van alle handelingen!

Terwille van hun kinderen, vooral de kleine Harper, DavidBeckham is in staat om iets! Voetbalspeler heeft geduld gewonnen, zonder bezwaren, een nieuwe vaardigheid behouden die niet echt gebruikelijk is voor een man, toen zijn dochter hem vroeg om een ​​nieuwe jurk voor haar pop te naaien.

Draad in naalden

Victoria Beckham geplaatst in Instagrameen aanraking die zelfs de meest bescheiden gebruiker zal lachen. In het kader is de gefocuste atleet bezig met het naaien van kleding voor de poppen van zijn aanbid prinses - de dochter van Harper. De commentaar op de post luidt: "Papa naait jurken voor puppies Harper !!! We houden van je @ davidbeckham. "

Gebruikers van het netwerk sliepen in slaapcomplimenten, zegt dat hij ongelooflijk mooi is. Sommigen vonden echter een andere reden om Victoria Beckham te kritiseren. 'Evige' volgelingen schreven dat ze een voorbeeld van haar man zou moeten nemen, om te horen bij het zorgen voor kinderen.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Moustached verpleegster

Charges van David's fans zijn niet helemaal ongegrond. Terwijl de moederontwerper naar Azië reed, verloofde zich in de promotie van een exclusieve lijn jurken, is het gezinshoofd zoals gebruikelijk druk bezig met het verhogen en verzorgen van Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper.

Ondanks het feit dat de 4-jarige dochter Beckhamov binnenkort de groei van de 11-jarige Cruz zal overnemen, blijft de vader haar op zijn handen dragen.

Terloops, in zijn recente interview, heeft David toegegeven dat hij zijn schema heeft opgesteld zodat hij niet lang van de kinderen zou worden gescheiden, omdat hij "letterlijk ziek wordt" zonder ze te zien.

David Beckham naait jurken voor de poppen van zijn dochter

Papa's dochter!

Een tattoo op de hand van David, gemaakt door Harper te tekenen

Terwille van zijn zonen en dochters is hij klaar om alles te doen

De Beckham Clan in zijn geheel

Terwijl zijn vrouw druk bezig is, is de voetballer aan het babysitten