Het openbaarde het geheim van Viktorii Bekhem dieet!

De andere dag in het netwerk declassified super-thoughtfuleten Victoria Beckham. Deze seculiere leeuwin bouwt niet alleen een succesvolle carrière als modeontwerper en beheert haar eigen modieuze rijk effectief, maar verbaast het publiek ook met een prachtig figuur, zonder een gram bovengewicht!

Hoe slaat dit op Posh Spice? Dit werd verteld door de persoonlijke chef-kok van ex-peperkorrel Wolfgang Pak. Volgens hem is het geheim van harmonie van de 41-jarige moeder van vier kinderen eenvoudig - ze eet bijna alleen groenten en fruit! Tot voor kort, mevrouw Beckham aten zelfs vlees en vis ... maar nu is haar tafel uitsluitend plantaardig eten.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag
Juiste voeding of manische angst om beter te worden?

En toch, wat eet deze vrouw? Bloem, vet en zoetje verliet haar dieet al lang. En Victoria verkiest om groenten gekookt voor een paar te eten. Er is echter en deze dame heeft een kleine zwakte - rode wijn.

Het is opmerkelijk dat het meest favoriete gerecht van de ontwerper spinazie is. Het is klaar om het drie keer per dag te eten, in welke vorm dan ook. Ja, op zo'n dieet, zelfs met een groot, verlangen om te herstellen is gewoon onmogelijk ...

De meest favoriete gerecht van Victoria Beckham Spinazie

 Persoonlijke chef vertelde over het geheime dieet van Posh Spice

Beckham kan zich niet een glas goede rode wijn ontkennen

Het dieet van ex-peperkorrel is bijna dezelfde groenten

Victoria heeft anorexia of is het maar een mislukt schot

Uit zo'n dieet kan je niet goed worden, tenzij je met honger wordt opgezwollen