Viktoriya Bekhem is de verkoop van zijn exclusieve auto

Beroemde zanger en ontwerper Victoria BeckhamIn 2012 werd het gezicht van de Range Rover Evoque. Toen kreeg de trendsetter een exclusieve auto van dit merk. In de wereld van zulke auto's zijn er maar 200 stuks, om het even welk feit dat Victoria in het interieurontwerp heeft geïntroduceerd, zijn visie op comfort en stijl te noemen.

De auto wordt door de vader verkocht

Niet zo lang geleden verscheen de site AutoTraderAankondiging van de verkoop van een exclusieve auto Victoria Beckham. Ze reisde er ongeveer drie jaar op en besloot nu dat het tijd is om met de auto te delen. De auto wordt verkocht door haar vader: hij communiceert met iemand die op zoek bent naar een koper en, indien er behoefte is aan, het aantoont. De prijs die ik voor de Range Rover wilde krijgen was 60.000 pond, maar het is onlangs tot 55.000 gevallen.

Directeur van Sales Lookers Nick Horwood, dieZich ertoe verbonden het toezicht te houden op de toekomstige deal, in zijn interview vertelde het volgende: "Deze auto had een eigenaar - Victoria Beckham. Ze reed er ongeveer drie jaar op, maar de auto is onnodig. Dit is een exclusief model met een ontwerp dat is gemaakt volgens de schetsen van de beroemde zanger. "

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

In een interview bevestigde Victoria Beckham de verkoop

Nadat de pers zich bewust was van de verkoopRange Rover, de zanger gaf een kort interview en legde haar acties uit. "Ik verkoop deze auto, omdat Dacht dat David hem zou aandrijven, maar helaas gebeurt dit niet. Het is echt exclusief en voor mij is deze auto erg trots. Dit is mijn eerste auto, waarin het interieur en sommige elementen van het lichaam volledig volgens mijn schetsen zijn gemaakt. Deze Range Rover weerspiegelt mijn persoonlijkheid en ik hoop dat hij binnenkort een nieuwe eigenaar zal vinden, 'zei ze eindelijk.

Victoria Beckham gezicht Range Rover Evoque

Victoria Car

Verkoop mededeling

Er zijn maar 200 dergelijke auto's

Auto interieur

Het ontwerp is persoonlijk ontwikkeld door de zanger

Nu gebruikt niemand de auto

Deze auto is de trots van Victoria

Viktoriya Bekhem