Rihanna

Over mogelijke psychologische problemen inDe verjaardag van Rihanna van vandaag (op 20 februari draait ze 28) sprak na de annulering van haar nummers tijdens de Grammy-ceremonie. Nu heeft de Barbadische zangeres voor een onbepaalde tijd het begin van haar wereldtournee uitgesteld.

Officiële uitleg

Manager Rihanna, die zichzelf rechtvaardigde, zei dat zijnde wijk kwam niet in het podium van de muziekt award, omdat ze bronchitis contracteerde. Wat de redenen voor de touring betreft, zijn er nog geen reacties voor de pers geweest.

In goede gezondheid

De versie van de ziekte van de ster is zeer twijfelachtig. Een paar dagen voor de Grammy, speelde ze met briljantheid op het MusiCares-evenement in Hollywood.

Bij de repetitie voor de show in Los Angeles, volgens de ooggetuigen, was de schoonheid in een slechte stemming. Ze was hysterisch vanwege de kwaliteit van het geluid en andere organisatorische momenten.

Drie uur voor Grammy

Zoals Western tabloids schrijven, voor de ceremonieRihanna in het gezelschap van vrienden kwam naar het restaurant. Niet afronding van het diner, de celebrity sprong van de stoel, schreeuwde en gebaarde, zwaaide haar handen, probeerde iets aan haar vrienden te bewijzen. Toen rende ze uit het gebouw als een schil, kwam in de auto en verdween.

zie ook
  • Rihanna introduceerde een nieuwe verzameling schoenen
  • De last van de ster: Rihanna wordt achtervolgd door een obsessieve fan
  • Iedereen bespreekt de vormen van Rihanna: heeft zij zich hersteld of is ze in een positie?

Falen in het persoonlijke leven

Zoals de insider op de hoogte was, was de zanger moe om alleen te zijn. Ze verwachtte zeer dat de affaire met Leonardo DiCaprio zou ontwikkelen tot een gepassioneerde romance, maar dit gebeurde niet. Toen zong ze op rapper Drake, met wie ze samen aan de clip Work werkte. Het echtpaar flitte open op de set, maar de Canadese musicus wil geen serieuze relatie met Rie.

Terloops wachten fans alvast op de toespraak van Rihanna tijdens de BRIT Awards-ceremonie, die volgende week in de Britse hoofdstad zal plaatsvinden.

Na de Grammy heeft de zanger het begin van de tour geannuleerd

Rihanna zegt dat ze ziek is met bronchitis, maar alles wijst op een nerveuze afbraak

Een paar dagen voor de ceremonie zong ze mooi

Rihanna ziet er depressief uit

Vorige week onthulde ze haar debuutcollectie voor het Puma-merk tijdens de week

Schoonheid wil een familie en kinderen?

Het meisje gaat er door dat ze niets met Leonardo DiCaprio heeft gedaan

Drake wil ook geen serieuze relatie met RiRi

Een frame uit hun gezamenlijke clip voor het liedje Work

Teaser provocerende clip voor de compositie Werk: