Rihanna - de meest succesvolle beroemdheid in de wereld van reclame

Barbados schoonheid is de sleutel tot succeselke vorm van reclame, Rihanna heeft niet alleen te versieren een infomercial, maar ook het verhogen van de verkoop van producten. Om dergelijke conclusie experts van The NPD Group "s Brandlink, analyseerde het nut van de beroemdheden die in de reclame worden weergegeven.

Marketeers geloven dat de zaken die door de zanger worden bevorderd, 3,7 keer efficiënter verkocht worden dan die welke door andere beroemdheden worden geadverteerd.

Ongeacht het merk

Het is opmerkelijk dat de geweldige vaardigheid van de zangeresOm de realisatie van het product te bevorderen, is niet afhankelijk van het prestige van het merk. Het was even nuttig voor reclame sportschoenen Puma, couture dingen Dior, denim kleding Armani Jeans, kokosmelk Hydrate Natuurlijk.

De analisten van het bedrijf adviseerden de automotiveFirm Jeep om samen te werken aan Rihanna, sinds het werken met een popster belooft haar het grootste commerciële succes. Misschien zullen haar baas luisteren naar de prognoses en zien we de zanger achter het stuur van een SUV zitten.

Het geheim van aantrekkelijkheid

Spreken over het geweldige vermogen van Rihanna, deskundigen noteren niet alleen haar externe data en muzikale talent, maar ook een modieuze flair en de mogelijkheid om de kijker te overtuigen.

zie ook
  • Rihanna introduceerde een nieuwe verzameling schoenen
  • De last van de ster: Rihanna wordt achtervolgd door een obsessieve fan
  • Iedereen bespreekt de vormen van Rihanna: heeft zij zich hersteld of is ze in een positie?

Top 10

De lijst bevat ook Beyonce, Ne-Yo, Asher, Wise Khalifa, The Weeknd, Jennifer Lopez, Kevin Hart, Dr. Dre, Chloe Kardashian.

De zangeres zijn niet bang om anders te zijn

Rihanna in Dior reclame

Rihanna voor Mac

De zangeres presenteert haar nieuwe geur met de naam RiRi

De zanger werkt succesvol samen met Puma

Rihanna voor reclame Gucci

Ster en kokosmelk Hydrate Naturalle

Rihanna, Naomi Campbell en Iman voor het merk Balmain

Zanger en Armani Jeans