David Beckham en Victoria Beckham met de oudste zoon

Geen wonder dat ze zeggen dat de rijken ook huilen. Hun huwelijken breken zich af, plannen pletteren en al deze traumatische ervaringen worden openbaar.

Net de andere dag werd bekend dat de familiebond van David en Victoria Beckham - dit is gewoon een show.

Soms gebeurt er dat een van de echtgenoten getrouwd isIs verplicht om te compromissen, om de familie alliantie te behouden. Zijn voetbalcarrière is voltooid, David is op een kruispunt, hij kan simpelweg niet beslissen wat er volgende moet gebeuren.

Onlangs hebben ze besloten: ex-voetballer wil naar Miami gaan, waar hij een voetbalteam zal verwerven en wordt betrokken bij de promotie. Zo'n uitlijning van leven houdt de succesvolle modeontwerper Victoria niet tevreden. Een vrouw noemt haar man een egoïst en beschuldigt hem om onverantwoordelijk te zijn.

Carrière of familie?

- Vicki nam haar niche in de mode-industrie,Daarnaast maakt ze zich zorgen over de toekomst van vier kinderen. Ze wil niet dat kinderen van plaats tot plaats, zoals een zigeunenkamp, ​​verhuizen. En het zal moeilijk zijn voor haar gewend te worden aan nieuwe levensomstandigheden. Op de andere dag is er een schandaal tussen de echtgenoten en de ex-peperkorrel kan niet komen, 'zei de voorzitster.

Op verzoek van zijn vrouw antwoordde de voormalige middenvelder Real Madrid dat hij de boosheid van de kinderen had. Hij is een man en wil zijn hand op een nieuw veld proberen.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

In feite is er niets in dit verhaalverrassend. Beckhams zijn, net als veel sterfamilies, meer een merk dan een echt geliefde echtpaar. Samen worden ze meer gehouden door de noodzaak om te voldoen aan normen en angst voor de negatieve publieke opinie.

David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham met hun zonen

David Beckham en zijn dochter