David en Victoria Beckham

De unie van David en Victoria Beckham wordt beschouwd als een van de sterkste en gelukkigste onder sterpaarden. Door de jaren heen hebben ze een ideale relatie met anderen getoond.

Victoria en David Beckham - een liefdesverhaal

De roman van Victoria Adams en David Beckham begon in1997. Op dat moment waren beide echtgenoten al populair - Victoria zong succesvol in de groep Spice Girls, David speelde voor het voetbalteam "Manchester United". Hun ontmoeting vond plaats bij een voetbalwedstrijd. Victoria heeft David niet gevraagd om autographs, die hem veel verrast, maar schreef haar telefoonnummer op een ticket, die hij nog steeds houdt. Hij, op zijn beurt, ondanks het feit dat hij droomde kennis te maken met de solist van een populaire band, kon zich alleen voorstellen. Liefde brak op het eerste gezicht uit en de relaties ontwikkelden zich snel.

Een jaar na de kennismaking kondigde de sterren hun verloving aan en werden binnenkort getrouwd.

Het liefdesverhaal blijft tot op heden - in 2015 vieren het paar de 16 jarig bestaan ​​van de bruiloft.

Huwelijk en kinderen van Victoria Beckham en David Beckham

De plechtige bruiloft is in juli gebeurd1999. De bruiloft van David en Victoria Beckham vond op een koninklijke schaal plaats in een van de kastelen van Dublin. Momenteel hebben David en Victoria Beckham 4 kinderen:

  • op het moment van de bruiloft hadden ze al een zoon Brooklyn;
  • In 3 jaar was er ook een tweede kind - Romeo James;
  • Son Cruz is geboren na de crisis die de familie in 2003 heeft ervaren - het misverstand van het paar was te wijten aan schandalige geruchten over het verraad van David met assistent Rebecca Luz;
  • In 2011 bracht de Beckham de dochter van Harper Seven, een charmant klein meisje, heel erg als haar moeder.

Hoeveel kinderen van David en Victoria Beckham zullen hebben, kunnen ze zelf niet zeggen. De sterren zeggen dat terwijl ze niet tegen de vijfde baby zijn.

Photoshoots van Victoria en David Beckham zijn vaakVerschijnt op de pagina's van modetijdschriften - het paar ziet er zeer harmonieus uit, houdt ervan om in dezelfde stijl aan te kleden en voor de camera's te stellen. Vaak kunt u Victoria en David Beckham zien met kinderen in modeshows - de populaire moeder heeft de vocale carrière niet verlaten, maar ook een ontwerper geworden.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Het echtpaar voor de jaren van het gezinsleven is al vele malen gebeurdruzies, misverstanden, maar ze proberen snel op te zetten, de olifant niet op te blazen en om hun relatie te verzorgen. Een van de reconciliaties, bijvoorbeeld, eindigde met een re-wedding, tweeling tatoeages met de datum van de bruiloft en de opschrift: "Altijd opnieuw."

David en Victoria Beckham1

David en Victoria Beckham2

David en Victoria Beckham3

David en Victoria Beckham4

David en Victoria Beckham5

David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham7

David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham