De last van de ster: Rihanna wordt achtervolgd door een obsessieve fan

Rihanna opnieuw in de media spotlight, - behalvegeruchten van een interessante situatie gaf de zanger een andere interessante informatie-gelegenheid. Het lijkt erop dat Rihanna de beroemdheden van het bedrijf heeft, die door ongelukkige fans worden gejaagd. Op verschillende momenten leidden Madonna, Eva Mendes, Jared Leto, Uma Thurman, Jennifer Lopez en Jennifer Lawrence onder de aandacht van hun fans. Op verschillende momenten kregen deze beroemdheden bedreigingen van fans en werden zelfs slachtoffers van de aanval!

De zanger huurde bodyguards

Riri "ontving" buitensporige aandacht van een bepaaldeSalmira Fieratovich. Al deze epische begon in het afgelopen jaar: een man maakte zijn weg naar het grondgebied van het herenhuis van de actrice, en zelfs met een mes. Hij werd gevangen en in de handen van Themis overgebracht, maar een onvoldoende bewondering ging snel en ging verder met de ster.

Er is geen hoop op gerechtigheid

Wie zou hebben gedacht! Vorige week klom een ​​gekke fan weer op het terrein van het landgoed van Barbados zangers. De bewaker riep de politie, maar de rechter ... laat de indringer gaan. Natuurlijk kwam de man weer naar het zangereshuis en zei dat niets hem zou stoppen - hij zal op zijn minst de aandacht van zijn idool bereiken.

Rihanna blijft een fan volgen

Het is goed dat op dat moment de actrice zelf niet wasthuis. Ze zeggen dat ze het Amerikaanse gerechtssysteem niet meer wil vertrouwen en zich voor zichzelf wil verzorgen. De zanger hanteerde extra veiligheid voor zichzelf.

zie ook
  • Rihanna introduceerde een nieuwe verzameling schoenen
  • Iedereen bespreekt de vormen van Rihanna: heeft zij zich hersteld of is ze in een positie?
  • Rihanna feliciteert koningin Elizabeth II op haar verjaardag

Het hof heeft besloten dat Feratovich naar een psychiatrisch ziekenhuis zou gaan om van zijn obsessie te herstellen, maar wie kan ervoor zorgen dat het medicijn hem kan helpen?