Zanger Rihanna versierde zich met de cover van het "Dangerous Number" Paper Magazine

Barbados zanger Rihanna opnieuw"Licht op" in de bladzijden van het tijdschrift Paper Magazine. Onthoud dat deze fotosessie voor de kunstenaar een jubileum is. Voor de eerste keer werd ze zojuist tien jaar geleden naar de glans uitgenodigd.

Magazine Cover

In de verre 2007 was de zanger gewoonheeft haar derde studio release, Good Girl Gone Bad, vrijgelaten. Volgens de sterren werd deze creatie voor haar een soort personificatie van vrijheid. Het is de moeite waard te betalen: het album werd "uitstekend" beoordeeld door zowel fans als muziekcritici.

Popster poseren voor Sebastian Faena

Na zijn vrijlating, werd Rihanna gewoon 'wakker'beroemd ". Over de Caribische popzanger begon iedereen te praten. RiRi kondigde vervolgens zijn hoofdspreuk "Leven zonder grenzen" aan, en blijft zich hieraan houden.

Rihanna (Rihanna) versierde het maart-nummer van Paper Magazine

Buntarka, crappy meisje en popprinses!

Blijkbaar koos de actrice het juiste pad. Ze nam vijf succesvolle albums, heeft verschillende collecties van kleding (Fenty Puma) en schoenen ontwikkeld (met Manolo Blahnik), werd uitgeroepen tot Filantroop van het jaar ...

Rihanna in een gedurfde afbeelding speelde voor Paper Magazine

Het is moeilijk om alle prestaties en prestaties te vermeldenRihanna, echter, met al zijn ornaat, het is nog steeds dezelfde opstandige, excentrieke dame die slokjes van alcohol potten bij de Grammy's, en danste in een bikini, bezaaid met steentjes op het strand in Barbados. De nieuwe lenteomslag van de editie is de belichaming van de slogan #BreakTheRules. Polistav pagina's van het tijdschrift, je ziet Rihanna zoals zij is: charismatisch, uniek, helder.

Rihanna in jurken van Christian Dior, Bally, Proenza Schouler en DSquared2

zie ook
  • Rihanna introduceerde een nieuwe verzameling schoenen
  • De last van de ster: Rihanna wordt achtervolgd door een obsessieve fan
  • Iedereen bespreekt de vormen van Rihanna: heeft zij zich hersteld of is ze in een positie?

De belangrijkste stylist van shootings vertelde en het idee van de fotosessie de volgende:

"We hebben besloten dat het geweldig zou zijn om zo'n artiste als Rihanna in een geheel gewone omgeving te zetten."