De familie Beckham is rijker ... Koningin Elizabeth II

Dit nieuws slaat me gewoon uit! De fortuinen van David en Victoria Beckham zijn groter dan die van de heersende koningin van Groot-Brittannië. Dergelijke gegevens werden gepubliceerd op de pagina's over gezaghebbende publicatie Fortune.

Dus, laten we de figuren nader bekijken: de algemene staat van het machtpaar is 500 miljoen pond, terwijl Elizabeth II 340 miljoen pond bezit, waarvan de meeste de erfenis van de Windsor-dynastie is.

David met kinderen

Op wat zijn dergelijke enorme geldbedragenvoormalig voetballer en ex-pepper nieuws? David Beckham was al lang trots op de titel "de hoogste betaalde speler ter wereld." En nu aanvult het zijn bankrekening dankzij indrukwekkende reclamecontracten met bekende wereldmerken. Zijn fortuin is 270 miljoen pond. Maar Posh Spice is al in de gaten met zijn vrouw, en doet het in schreden. Oordeel voor jezelf: voor het afgelopen jaar kreeg de hardwerkende bij Victoria 34 miljoen pond, en haar man is half zo veel.

Vrouw en kinderen werken voor het gezin?

Echtgenoten Beckham

Voormalige solist van de muziekgroep SpiceMeisjes, gooide een microfoon en notities ver weg, en stelden om een ​​imperium van schoonheid te bouwen. Ze weddenschappen op haar geweldige smaak. In 2004 kregen de winkels de eerste partij jeans van Victoria Beckham. Haar spijkerbroek vloog van de planken van boetieks, zoals hete taarten. In 2012 publiceerde de publicatie Management Today Victoria 'Business Lady of the Year'. Het is de moeite waard te betalen: in de familie van Beckhams zijn er geen afhankelijke personen. Alles behalve de jongste dochter van Victoria en David, 5-jarige Harper, werken actief en groeit familiehoofd.

Zonen van David en Victoria

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

17-jarige Brooklyn neemt de eerste stappen in het modelzaken, hij neemt niet alleen deel aan reclamecampagnes, zoals zijn vader, maar hij fotografeert succesvol. 14-jarige Romeo - een jonge ster van modeshows voor tieners. Designers houden deze lachende jongen simpelweg aan, omdat de kleding die een tiener laat zien, direct zijn éénjarige uitkopen. 11-jarige Cruz heeft al zijn debuut als soloartist gemaakt en zijn eerste single opgenomen. Waarlijk, de opbrengst van zijn verkoop bij de familieraad werd besloten over te dragen aan welsynlijke behoeften. Muzikale critici verdienen veel talent en profeteren het een groot succes.