Pose Spice gaat terug naar Spice Girls

Onthoud dat het onder dit pseudoniem was dat de beroemde Victoria Beckham zo veel als twee decennia geleden in de jeugdpopengroep speelde? En nu overtuigt de liefdevolle echtgenoot Vicky om oude tijden te schudden!

Dus, in de westelijke pers schrijven zij dat de populaireDe modeontwerper kan het podium weer binnenkomen als lid van de meisjesgroep. True, de meiden zijn niet hetzelfde, en Victoria is niet te enthousiast om op een vervelende tour te gaan. Kinderen, gevestigde zaken, man is een geslachtssymbool. Terloops, het is haar man die probeert te verklaren aan de ontwerper van kleding die weer een paar brandende liedjes zou kunnen zingen, zou heel goed zijn.

Geheime onderhandelingen

Emma Bunton, een van de vroegere collega's van Victoria Beckham, vertelde het volgende in haar interview:

'We hebben gepraat met David en hij vertelde me dat hij iets zou willen doen om Victoria te overtuigen om terug te keren naar de groep.'
zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Volgend jaar zal "peperkorrels" 21 jaar vieren metHet moment van de oprichting van het collectief. Ter ere van de komst willen Spice Girls actrices herenigen. Alle behalve Posh Spice en Mel C, zijn al met deze onderneming eens.

Viktoriya Bekhem

Victoria en David Beckham

David Beckham overtuigt zijn vrouw om terug te keren naar Spice Girls