Beyonce en Jay Zee - de meest betaalde show business paar

Forbes blijft het jaar samenvatten,het analyseren van de inkomsten van beroemdheden en het opmaken van nieuwe beoordelingen. Deze keer wilden de journalisten van de krant weten welke van de sterpaarden in het duo het meeste kon verdienen.

Familie contract

De leider van de lijst was Beyonce en Jay Zee. Hun totale inkomen voor de laatste twaalf maanden bedraagt ​​107,5 miljoen dollar. De zangeres en muzikant hebben in principe gelijke aandelen bijgedragen aan het familiebudget. Beyoncé heeft 54 ​​miljoen winst behaald en 34e in een aparte ranglijst behaald, terwijl Jay Z. 53.5 miljoen heeft behaald en op 36e plaats staat. Hun totale inkomen liet hen echter voor andere bekende liefhebbers voorbij zijn.

Het is opmerkelijk dat Beyonce zijn miljoenen heeft ontvangendankzij de release van het album Lemonade en concerten, maar Jay verdiende geld niet in het muzikale veld, maar verkoopt champagne en cognac van zijn eigen merk.

zie ook
  • Dzhey Zi commentaar op de relatie met Beyonce, "Ze waren niet gebouwd op een 100% waarheid"
  • Producent Jay Zee zei dat elk nummer uit zijn album "4:44" werd goedgekeurd door Beyonce
  • Het nieuwe album Dzhey Zi "04:44" geschokt fans openbaringen van het persoonlijke leven van een ster

Bedankt Taylor Swift!

Word de eerste in Beyonce en Jay Z bleek wegens de scheiding van Taylor Swift en Kelvin Harris. Immers, alleen de inkomsten van de zangeres voor de verslagperiode zijn gelijk aan 170 miljoen dollar.

Volgens Forbes, Beyoncé en Jay Zie verdienden een totaal van $ 107,5 miljoen

De zanger heeft bij het familiebudget 54 miljoen dollar bijgedragen

Jay Z verdiende 53,5 miljoen