Travis Fimmel en zijn vrouw

De Australische acteur is nu actief aan het ontwikkelenZijn eigen carrière, die deelneemt aan diverse succesvolle projecten. Maar fans zijn steeds meer geïnteresseerd in Travis Fimmel en zijn vrouw of vriendin. En als de levenspartner van de acteur nog niet beschikbaar is, waarom.

Biografie van acteur Travis Fimmel

Travis Fimmel is geboren op 15 juli 1979 inAustralië. Zijn ouders hadden en hebben nog steeds een melkveebedrijf, die ver ligt van de grote steden. Naast Travis werden zijn twee oudere broers ook in de familie opgevoed. Kindertijd op de boerderij was geassocieerd met een serieus werk, dat de kinderen vrijwel al hun vrije tijd besteden. Zelfs studeren op school dus teruggevonden op de achtergrond. Echter, heeft Travis blijk van een groot succes in het voetbal en was zelfs in staat om in het team van de Australische jeugdteam.

Het is de hoop op een succesvolle sportcarrièrewas de reden voor de beweging van de jonge man van zijn boerderij naar Melbourne, maar trauma was een belemmering voor de professionele voetbalopleiding van Travis Fimmel. In dezelfde periode ontmoet hij in de stad David Zeltser, die later een manager van een jonge man wordt. Hij overtuigt de jonge man dat hij een succesvol model en toneelbaan kan maken, maar hiervoor is het nodig om naar de VS te gaan.

Het eerste succesvolle project van Travis Fimmel waseen contract met het modemerk Calvin Klein, die een man uitnodigde om deel te nemen aan een reclamecampagne. Maar de eerste actuele ervaringen van de jonge man waren niet zo succesvol. Dus, de serie "Tarzan", waarin Travis de hoofdrol speelde, werd door het publiek erg koud ontvangen en snel afgesloten. Een succesvolere beest met Patrick Swayze in de titelrol duurde niet lang door de ziekte van deze acteur. Travis, die de rol van team-mate van het hoofdpersoon speelde, bleef opnieuw zonder baan.

Echter, de charismatische Australische met een mooie figuur en doordringende grijze ogen merkten de bestuurders en producenten op. Kleine rollen Travis werden vaak aangeboden.

De echte triomf van de acteur was deelname aan deTv-serie "Vikingen". Travis speelde de rol van de leider van de Viking-overwinnaars Ragnar Lodbrock. De serie, waarvan het eerste seizoen in 2012 werd uitgegeven, was zeer succesvol en was erg populair. Serieus debuut in de grote film voor Travis Fimmel was de rol van Anduin Lothar in de film "Warcraft", gebaseerd op het wereldberoemde computerspel. Een andere belangrijke rol die Travis in 2016 heeft gewerkt - Stanislav "Kat" Katchinsky in de filmaanpassing van de roman door E.M. Opmerking "Aan de westkant zonder verandering."

Persoonlijk leven en familie van Travis Fimmel

Over het persoonlijke leven van de acteur is niet te veel bekend. We kunnen zeker zeggen dat Travis Fimmel niet getrouwd is. Vrij van de filmtijd, die een man in de eenzaamheid besteedt, meestal gaat hij naar zijn boerderij. Daar communiceert Travis Fimmel met zijn familie, broers, die hun ouders nog steeds helpen hun huishouden te runnen.

Als, in een interview met Travis Fimmel, het gesprekkomt naar zijn vriendin, hij graaft gewoonlijk en zegt dat hij zijn man niet gevonden heeft. Daarnaast geeft de acteur in sommige van zijn reacties een vrij indrukwekkende lijst van kwaliteiten die in zijn gekozen zou moeten zijn. Niet elk meisje kan zulke ernstige eisen voldoen.

zie ook
  • Groei en andere parameters van Travis Fimmel
  • Persoonlijk leven van Travis Fimmel
  • Charlize Theron drukke schema: schietpartij in de reclame van Dior en fotoshoot voor het tijdschrift GQ

Zo'n begrijpelijkheid leidde zelfs tot geruchtendat Travis Fimmel - homo of blauw, maar er is geen bewijs van deze versie nog niet heeft gevonden, bovendien, dat een man burgerlijke staat ongewijzigd blijft en het is onwaarschijnlijk dat binnenkort vertrekken de gelederen van de bachelors.

Travis Fimmel in zijn jeugd

Travis Fimmel in reclame Calvin Klein

Travis Fimmel in de serie The Vikings

Travis Fimmel in de film Warcraft

Travis Fimmel

Travis Fimmel heeft twee oudere broers

de acteur zegt dat hij zijn liefde nog niet heeft ontmoet

de acteur is nog steeds single

er zijn geruchten dat de acteur homo is