Victoria Beckham en David Beckham gescheiden in 2016

De wereld van het showbedrijf is niet alleen betoverendoptredens, heldere beroemdheden en afgoderijen, het is ook roddel, squabbles en publieke schandalen. Er zijn echter ook dergelijke sterren, waarvan de naam alleen positieve beoordelingen verdient. Dit zijn Victoria en David Beckham. Hun familie werd beschouwd als de sterkste, en de vakbond mooiste. Dit paar voor zeventien jaar liet zich voorbeeldig zien. Maar het lijkt erop dat hun gelukkige tijd ook is beëindigd. In het begin van 2016 begonnen de krantenkoppen in de media te zien over de desintegratie van de familie Beckham.

De reden voor de mogelijke scheiding van Beckham in 2016

Aanvankelijk geloofden velen dat dergelijke oorzaken- iemand is mislukte grapjes In de afgelopen jaren zijn fans echter steeds meer bezorgd over de relatie tussen Victoria en David. Zoals u weet, besloot de beroemde Engelse voetballer te verhuizen naar de VS, daar zijn team daar te kopen. Zijn vrouw stond direct tegen de verandering van woonplaats, liever in Londen te blijven. Het was na dit ruzie begin 2016 dat het gesprek begon dat de Beckhams gescheiden werden. Daarnaast begon journalisten zich te veronderstellen dat David ooit betrapt was in verraad, en vertrouwde niet meer vertrouwen in zijn vrouw. Victoria is op zijn beurt te druk om haar eigen merk te promoten en geeft haar man weinig aandacht.

De media hebben herhaaldelijk geprobeerd direct uit te zoekenberoemdheden waarheid over hun relatie. Echter, tot februari 2016 hebben noch David of Victoria Beckham commentaar gegeven op het onderwerp van de echtscheiding. In de laatste maand van de winter ging de sterfamilie naar het resort. Na de rest heeft Beckham alle twijfels verworpen over de relaties met zijn vrouw en een foto in Instagram geplaatst. In de foto's houden het gelukkige paar voortdurend samen, handhaven en genieten van gepassioneerde kusjes. Ook publiceerde David een foto van Victoria in een bikini naast haar kleine dochter, die de foto met een zeer vleiend en warm commentaar ondertekende.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Het is onwaarschijnlijk dat in een gezin met zo'n zacht klimaat de relaties worden gespannen en naar scheiding gaan.

Victoria Beckham met haar dochter, Harper in het resort van 2016

Victoria en David Beckham op vakantie 2016

David Beckham op de Victoria Beckham 2016 show