Beyonce en Jay Z worden gescheiden

Een van de meest krachtige paren ter wereld, Beyonce enJay Zee, voor het tweede jaar is hij actief blootgesteld aan geruchten van scheiding. Sterfamilie werd beschouwd als een van de mooiste en gelukkigste. Officieel Beyonce en Jay Zi hebben hun relatie in 2011 geconsolideerd. Letterlijk sinds de bruiloft hebben ze zichzelf als een paar "zonder zonde" bewezen. Hun gepassioneerde en gepassioneerde liefde kon op het podium gezien worden in een gezamenlijke tour, in persoonlijke blogs, in de pers. Een jaar na de bruiloft had beroemdheden een dochter, Blue Ivy. Het uiterlijk van de baby was slechts een bevestiging van de betrouwbaarheid en cohesie van de sterduiven.

Niettemin, medio 2014 in de medialekt geruchten dat Jay Z Beyoncé verandert. Volgens de journalisten was zijn keuze de Amerikaanse zangeres Rihanna, die ook een trustee van hem in het bedrijfsleven is. Op dat moment ontbrak de vrouw van de rapper de actieve weerlegging van deze roddelen door een foto te publiceren in het sociale netwerk waar Jay Z bij Beyonce en Rihanna was. Zeer snel voerden de jongeren ook samen op een concert, waar zij het publiek hun gepassioneerde liefde, passie en vertrouwen in elkaar lieten zien.

Het laatste nieuws - Beyonce en Jay Z worden gescheiden!

Ondanks luide toelatingen aan elkaar in liefdeen warme familiebeelden lijkt het erop dat de relatie tussen Beyoncé en Jay Z leidt tot een laatste scheiding. Zoals de zangeres vrienden vertellen, is Beyonce moe van het voor te laten en geluk te tonen. Dit alles is een masker en een leugen. In feite is Jay Z al lang bedrogen op zijn vrouw, die de zanger zelf weet. Volgens geruchten leeft het echtpaar niet samen, en zelfs op tour Beyonce is in een aparte kamer bevolkt.

zie ook
  • Dzhey Zi commentaar op de relatie met Beyonce, "Ze waren niet gebouwd op een 100% waarheid"
  • Producent Jay Zee zei dat elk nummer uit zijn album "4:44" werd goedgekeurd door Beyonce
  • Het nieuwe album Dzhey Zi "04:44" geschokt fans openbaringen van het persoonlijke leven van een ster

Zolang het waar is, zal de tijd ons vertellen. In de tussentijd blijft het alleen de gang van zaken zien.

Beyoncé en Jay Zi bij een gezamenlijk concert om geruchten over hun echtscheiding te weerleggen 2

Beyonce, Jay Zee en hun dochter bij de MTV Music Awards 2014

Beyonce, Jay Zee, Rihanna - liefde driehoek