Rihanna heeft gewerkt aan een capsuleverzameling voor Manolo Blahnik

Een nieuwe collectie exclusieve schoenen van de beroemde zangeres "Rihanna x Manolo Blahnik" al op 5 mei verschijnen in winkels in Londen, New York en Hong Kong.

Alleen daar gelukkige vrouwen van mode hebben de kansOm ongewone schoenen, sandalen en laarzen van uw favoriete vocalist te krijgen. Het meisje werkt onvermoeibaar - zij heeft deelgenomen aan de Fenty x Puma show in New York, uitgevoerd op de Brit Awards, presenteerde twee nieuwe clips aan het publiek ... Maar de muziek glorie is niet genoeg van een ambitieuze chocoladereep uit Barbados. Ze wil iedereen bewijzen dat ze met unieke schoenen onder de aegis van Maestro Manolo zelf kan komen!

zie ook
  • Rihanna introduceerde een nieuwe verzameling schoenen
  • De last van de ster: Rihanna wordt achtervolgd door een obsessieve fan
  • Iedereen bespreekt de vormen van Rihanna: heeft zij zich hersteld of is ze in een positie?
"Jeans" schoenen voor stijlvol en rijk

De collectie, bestaande uit 6 modellen, bleek sexy, vet en onverwacht te zijn: strassen, rhinestones, pailletten, denim, borduurwerk, hoge hakken en scherpe sokken! De kosten van schoenen van $ 767 tot $ 3483.

Niet elke fashionista zal het risico lopen om langs de straat te lopen in de nieuwe oprichting van Rihanna. Wat zijn alleen jeans laarzen, met een riem! Inderdaad - een exclusieve.

Inspiratie voor schoenen die de zanger schoot, gezien haar tatoeages. De lijn bleek vrij duur, dus Manolo Blahnik, beperkt tot de vrijlating van 450 paren.

Heel erg in de geest van de zanger, razendsnel en seksueel

Veel denim, pajetok, borduurwerk, riemen op de enkels en zelfs op de dijen

Rihanna heeft een verzameling schoenen gemaakt voor Manolo Blahnik