David Beckham en zijn vrouw Victoria

In een recent interview gaf David Beckham dat toevindt geen steun voor zijn vrouw Viktoria op het gebied van opvoeding van het opgroeien van kinderen. In moeilijke gezinsituaties probeert David de individualiteit van zijn zonen en een kleine dochter te behouden, maar zijn vader verdraagt ​​hun opgroeien, maar Victoria, integendeel, maakt zich zorgen over het verlies van controle over hun gedrag.

Kleine baby's - kleine problemen?

Conflict situaties in de familie zijn ontstoken vanwegeGroeiende 16-jarige zoon van Brooklyn, die alles probeert om zijn vader na te bootsen en in zijn voetsporen volgt. De jonge man heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in het voetbal, in het modelleringsbedrijf wonen en gelooft dat hij genoeg is om belangrijke beslissingen te nemen. David ondersteunt alle inspanningen van de oudste zoon en geeft hem volledige vrijheid. Victoria is daarentegen zeer jaloers op de voorkeuren van de "aanbiddende kleine jongen", de benadeelde moeder maakt zich ook zorgen over zijn ontmoetingen met de meiden.

Waar moet ik mijn dochter geven om te studeren?

Vrienden van de familie betogen dat de spanning in deDe relatie van Beckham is verbonden met een andere visie op de toekomst van hun 4-jarige dochter, Harper. Victoria - de gelukkige moeder van drie zonen, droomde van de geboorte van haar dochter, en toen dit gebeurde, besliste ze vast dat het meisje naar de balletschool zou gaan. En Harper houdt niet van de ziel in zijn vader en voetbal, en natuurlijk laat David haar in alles over.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

De vader van de familie was in een moeilijke situatie, wanneer de weegschalen van geluk en vrijheid van hun kinderen en vrede in hun relaties met zijn vrouw op de weegschaal worden geplaatst.

Voetbal, vrouw en kinderen zijn de belangrijkste juwelen van David Beckham

Vader en oudste zoon

Brooklyn Joseph Beckham, de oudste zoon van Beckham

David Beckham met drie zonen

Strengmoeder Victoria Beckham met zoon Brooklyn Joseph

Eerlijke vader David Beckham