Dzhennifer Lopes heeft nieuws op de populaire talkshow

De zangeres, actrice en danser Jennifer LopezEr is altijd iets te delen met je fans. Op een van de populaire geselshows, die onmiddellijk na Kerstmis werden uitgezonden, beschreef de eigenaar van de zwaar dure billen hoe ze een familievakantie doorgebracht had.

De gastheren bevraagtekende de ster niet alleen over haar kinderen Emma Meribel en Maximilian, maar ook als een minnaar. De Latijns-Amerika was blij om te praten over haar relatie met haar geliefde, danser Kaspar Smart.

Is de smoking een hint?

Jay Lo gaf de geliefde een fantastische smoking voor het nieuwe jaar, die zeer dicht bij de dappere 28-jarige choreograaf kwam.

zie ook
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen
  • Franse vakantie Dzhennifer Lopes en Aleksa Rodrigesa

Op de directe vraag van Ellen DeGeneres over de bruiloft antwoordde de zanger dat het niet in de nabije toekomst verwacht zou worden! Hoewel ze helemaal niet tegen een overdreven ceremonie met een verplichte witte jurk is.

Herinner dat Jay Lo en haar geliefde in 2014gescheiden voor een hele zes maanden. Journalisten beweerden dat de zanger jaloers was op Casper, maar hij kon de temperamentele schoonheid voor een tweede kans vragen en werd vergeven.

Jay Law en Casper Smart

Zanger met tweeling

Wanneer is de bruiloft?